A C T U A L I T Y – Dà’s P L À S S T E R K ….ook af-ge-stemd op ?

A C T U A L I T Y – 1 0 – 0 3 – 2 0 1 7

Oh – Ver-ledentijd van Ónt-vriend’ is O N T V R E E M D dezer dagen…..

Démooi-gratisch gekozen wordt Définitief Ge – P A R K – eerd? Geëerd? Als je wordt afgezet? Démooikraaitie is soms een behoorlijke vertaal-fout ! !

Goed bericht van Péch-told-you so !? Wakker worden van Néé-der-landt je in de reëele Wereld! Sramerikanen drinken meer water dan Coca-aan –me-ho-la-la-la!! !50 Liter water om 1 4 5 Liter Coke –Ka-Kolala! Dat betekent dus een Waterhoofd-leiding! Nou kaun je dat van sommige Play-ci-denten stations wel zeggen, maar voor de rest, zou dat betekenen dat er minder Plastic Flessen worden gebruikt!

P S : Oh, hadden we ook niet een Króóninklijk Waterhoofd? Maar of die op de fles is?

Gisteravond stond in ieder geval Yessiaans Klavertje vier op de Bressenaar van Het Sicko-syndroom genaamd : Verkiez-Ingen! De Bruyn zul je bedoelen?

5000 Man die voor hem en achterhem gingen staan, zodat je hem hélemaal niet meer zag zitten! Yes-ze-klavert nog steeds door de Krantdidatenlijst, en omdat ze hem niet zag staan of zitten hem in het Verstemde-hokje afwijst!

Wie wijzer is, of dat denkt dat te zijn is onze ‘Ooog-je-loo-er-niet-om van Géén- I-Déé- 6 6 redenen om daar niet meer aan te twijfelen op welke Zender ik afstem! Zodat de afzender nooit bekend wordt !

De Stemming zit er goe d in !

Zelfs zo goed dat ik op mijzelf ga stemmen toen iemand vroeg of ik ging stemmen zei ik : “Ja Ha op mijzelf!”Hoezo op je zelf? Noa, ik heb zoveel stemmen in mijn hoofd dat het moeiljjk wordt om een afgeloge-keuze te maken!

Maar als ik een démooi-gratische keuze maak, komen we er wel uit. Dus dat ziet voor die Geenstijl niet Roos-kleurig uit? En voor Mark naakt tuulijk al hélemaal niet ! Mark had vorig jaar al erg last van Roos die nog staids Nichtmirries van die Haaruitslag over de Zoek- raak-ine Préferendom had!

Maar hallo op wie ga je noa Stemmen? Ik ga stemmen op de meerderheid die het voor het stemhokje al voor ge-helderziendt houdt !! Ja, maar dan gaat je Stem toch naar de Verzwijgende meerderheid!! Je kan toch ook je Stem-onthouden zodat je in Het Stemfhokje weet dat je niet op Inge mag stemmen!

Dus dan wordt mijn stem.. Zeg, eh ik versta je niet! Kun je wat duidelijk zijn met je Stem?! Oh, noa begrijp ik de verzwijgende meerderheid ! De Verzwijgzame Meerderheid is niet goed bij Stem dezer dagen!

Goeie Morgen ! Ik verkies zingen boven stemmen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>