A C T U A L I T Y – A S K N O T W A T T J O E K E N D O F O R Y O O R C U N T T R I E !!

• E S K not watt Joe ken doe för Joor C u n t – t r i e.

• Ask Countries what they can do for You ! To Pee the Bill Clinton Oh Oh Ba Ba B A M A Legecy ! Spitzroeden lopen als een Rechtse Bàll-erina!

• Oh had ie maar een ‘stéle-prompter’ Van de Dée- mooi-graten, dan hielden ze ‘m wel in de gaten!

• Mooi beeld van een Vrééselijke Playsident-boy die in de zwarte Limo, zijn Stéle-prompter tekst voor en uit zijn hoofd leert! Je hebt naakt-tuurlijk geen Text en voor-uitleg nodig, om te concluderen dat er geen woordenboek in zijn hoofd huist. Verguisd door een ontroerend-slecht opgebouwd verleden,lijkt het er meer op dat zijn toekomst Politically, op overdrijfzand en een Sterfhuis-Boa-cont-structor bestaat! Die nog staids G I F uit zijn Spieghel-ogen stuurt!

• Volgens Pundits kwam hij zeer Prees- the lord cidential over! Ik moest denken aan Roger Glover en die Kikker Love is…Hoe Hate eh heet die oook al weer?

• Noa heb ik wwel eens nacht –en Nichtmerries, maar als di- erectie, kom ik daar voor niet overeind om ’s nachts naar zo’n gejatsimuleerde ‘Casino Kroon-op-luchter’ te kijken! Ik kan mijn geld ‘s nachts slapend rijk geworden wel beter besteden!

• Hij gaat..Wie gaat? Oh hij gaat! Als dat zou kunnen! Maar hij gaat Duizend Milljard eh biljart eh Billion Trillion in-verstieren in de Infra fra-str-desstructuur of wat er van over is !

• Hij gaat alle gevangenissen afbreken en steen voor steen opbouwen langs een denkbeeldige Muur in zijn Huiskamertje van de Legio-wargumenten om destructiefer dan de Rape-poep-bliek-keinse-partij ooit was en over te komen! Niemand komt naakt tuurlijk over die Muur heen ! I am The Wall – russ tsjoek tsjoeke do de lee do! En langs die Geluidswall of Fame langs de Grens komen de afgedankte Oost-Berlijnse Luidsprekers te hangen met de Jail House Rock e n d Fuck the Boat !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>