A C T U A L I Y – ‘k zag gister vliegtuigen als een Storm in een glas water neer komen!!

Brilliant – inzicht!: Trump wil meer Kernkoppen plaatsen, omdat ie zichzelf- Kern-achtig gezegd, niet als Kern-kop ziet ! Ook daar komt een ‘Muur van verzet vandaan!’

Onze Natio-a-nale tegenhanger G W die het in Volendam tot aan 80 à 9 0 % goed doet, is het verzewijgen opgelegd, aldus een mooi opgepoetste Pronte Volendamse Dame, zojuist op Het Jhournaille!

G W wordt door de verkeerde geheime-hagenten in de gaten gehouden, en die gelukkig zelf in de gaten vielen. De Geheime Dienst als Nationale Gaten-kaas, Houd ze scherp in de gaten! Want de meeste gaten zijn vieshier!

Dat geldt naakt tuurlijk ook voor De Politieke Storm in een glas water, die in de loop van een geweer en de dag over ging in een échte storm, waardoor ik gister nog nooit zoveel Scooters als afvalligen van de Mrokkaanse jeugd als gevallen vrouwen op straat zag liggen! Scoot to kill!

En volgens Ipsos, de wie? I P – S. O . S zit de Stèmming er goed in ! Wat bleek uit de enveloppe die ik gister kreeg, om mij bij een Stem-bureau te melden! Maar ik ‘verkíes-zingen boven stemmen!’

Dus laat ik een tokkie wat bij-verdienen door ontzettend veel kaba ba baal temaken!in-en-op Het Stembureau! Zodat ze mijn stem niet horen als ik op een Blonde God- zeer populair in Vôl-en-dam stem! Ook al ben ik vijftig-plus-my – Ass-tu-blieft! Ik moet wel mijn Stem uitbrengen, maar het liefst mijn vrouw thuis-laten, en de hond mee-nemen, om die Poliniet ti ci eens af te blaffen!

Kiezer bezorgd om normen en uiter-waarden!

Meer Melkkoeien naar de slachtbank zodat we minder Melkknoeien!

A Z ielzoekers genaaideloos afgestraft in Lyon! Wat heeft A Z et daar mee te maken? Nou ze sloegen massaal op de vlucht ! En daar is geen Bal aan !

Rake klap is in Curaciao ciao is één Renéé Daalder waard!

Ver schuif vingen in s– top van…, ‘poli- niet-zie de verslèchterde Reetzult taatten!!’

Je zag gister ‘Stormendehand meer vlieggetuigen’ neer-komen!

http://www.joshua-actuality.nl/2017/02/a-c-t-u-a-l-i-y-k-zag-gister-vliegtuigen-als-een-storm-in-een-glas-water-neer-komen/ Ja, dat G W Stormende Hand Néé-der-landt hebben we toch geen storm voor nodig!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>