A C T U A L I T Y – Tlll Death do us part

Er is geen bal meer aan.., nu ze een voor een er van door gaan! Al Jarreau; Piet Keizer Koning Voetbal en Admiraal, geen ging er zo met De Bal aan de haal! Maar zoals Piet Keizer kon voetballen kunnen en konden we niet allemaal!

Louis van Gá – àl en de vele Link-Michels met de te grote broek en mond speelden werelds, en iederéén die er wat van ‘kont’, speelde werelds groot, maar ook die gaan een keer dood.

Wanneer wordt die ene met een te grote ‘Come Back’ er uitgezet. Als er één Zie-ligaal bezig is, is hij het wel! Oh, wat verlang ik naar Crom well- en kròm niet, tja als je zo’n muur om je heen bouwt, is het niet gek dat je geen toekomst perspectief meer ziet!

Laat de toekomst-builders maar over aan Geert Wilderst het Schip en de wal, zonder R T L en Rutte zegt Geert : “Iene mine mutte tien volle pond en kaas! Tja Mark my Worst! Rutte! “Wie is noa hier de Baas?”

Over Grote Come Back is bek gesproken! En over de Granny – Nannies.. Beoncé is de grote verliezer. Terwijl bij de D W D D oor iemand zat die eh voorspelde dat Adèle maar één Grammy zou winnen: De rest ging of zou naar Béoncé gaan! Waar hoorde ik al eerder de song voor de Hoogmoed? Adèle en Bowies postuum waren de grote Winners en de losers are gone with the wind ! Use your Instinct ! Voor je er in-stínkt !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>