A C T U A L I T Y – Sorry Henk maar die Enveloppe van gisteren was wel voor Herhaling na Herhaling Vatbaar!

Omdat N U O N de Stèkker-wékker er heeft uitgetrokken, is de vraag wat ‘N U A A N’ nog betekent, nu de Instroom ‘van’, wordt gehalveerd!

Groen ‘s – Links wegen willen meer Flaauwen in het Kabinèt-niet!

En Henk Krol is zo te horen niet voor herhaling ‘van’, en zetels vat- en vlambaar! Zou ie met zijn gebaardheid ook zo stem-verheffend ‘heen en weer’gaan? P S : “Ik herhaal : “W A O!, eh ‘Há Oh Wee je gebeente’ als je nog een keer.. dan haal ik de Pootten onder je partij vandaan! Als dit geen Miss-dis-criminaadzie is? Ik hoor U al zeggen na deze Tekst : “Flikker-op-joh! ‘s-hekskuus –truus!

E N D the O S C A R – T R U M P C A R D Koos toe ? Weg-wézùh ! “Je kan het wel schudden!”Iederéén was gister van de Kaart ! Een kennnis van mij die Oscar heet van de naald is uit Schaamte voorbehouden d-onderge-doken in de ontwikkellinkskamer van Pá –Thétische … Ja laat maar! De Hand-voor-uitreiking was belangrijker dan het mee doen aan een stukje fantastische Ruk-klame-stunt!

De Accountability van die P W C –Accountant was van die enveloppe vér te zoeken! De Oscarizaadtie is nog vér van huis! Niet te Filmen!

SpaceX-toeristen met nadrug op X gaan naar ‘De Maan!’ nou dan zou ik maar lopend gaan! En bij volle maan als je’m kan aanraken is ie net zo ver weg als in die beroemde poster! Ik ben juist op de vlucht voor de Volle Maan! En mijn Zwangere Vrouw al helemaal! Want die heeft daar de Buik vol van ! Kind kan de was doen na een bevalling bij te Volle Maandag sowieso wasdag!

Voor de helft van de Klaverblad roepen de Vrouwen : “Snél weg-wézùh!!” Links of Réchtsom…dòm die dòm zo’n Klaverblaanse Blauw-Pak-ed van smaatsregelen!

Opnieuw mensen in de Bijl-stand! Dat hàkt er pas in !

Delen van Ut-recht nicht zonder stroom! Wardeur ook letters werkelijk uit het ouderwetse Maat-riks-board van Station Utreecht tot aan Maestreech home vielen. Er moest natuurlijk staan : “Nacht zonder stroom vlucht-ter-lingen! Oh, wat verlang ik toch naar Henk ter Lingen! Die ging pas goed met die Baardaap naar de maan!

P S : U en ik zouden toch über-haupt blij zijn met een enveloppe zwart geld!…S s s s t ben weg!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>