A C T U A L I T Y – Make D R A M A R I C A S E C R E E T A G A I N !

From Russia R U S – C I A With L O V E

Make America Grey t again ! Het vertrouwen In G * D we Trust was al F L Y N ‘N- ter done, and Pussy grabt’ m ook nog na.. T-he a R-e Yo U M P-ee Pee Pee Party is not voor de Poes:Dont Push Harder before you get Smarter!

Steeds meer bewijzen tegen Flynn, zelfs Vera F Lynn kon haar man niet steunen! Wel zeal lig voor een Militairy die er uit vliegt. En Rasputin lacht in zijn Vuistje ! Knibbel Bibbel Knabbel Puisteje …, wie lacht er in zijn Vuystje? Even Pliver Be Bommmel said it once : “Make a List!” E N D then a Fist full f * C K off the Dollar!

Who’s next : “Kelly Con-way? “ The Issues e n d Miss- use of Power! Hour by hour Trump goes in demise! No- surprise surprise.. All Rise Here’s James Flynn Bond From Russia with Love!!

Make D R A M A R I C A S E C R E E T A G A I N !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>