A C T U A L I T Y – Het C P B komt met een “Door-berékende algeméne – verklaring !!

De W C P- lay-Beeërs zijn non-partijdig en geven daarom ongezouten hun snacksuéle voor keur! Warmee non-partijdig de Heksuéle voorkeur niet ongestraftblad blijft !

De Vraag die werd gesteld gaf ongesteld een gezoute mening , waardoor er slakken zout nodig was om er voor uit te komen. De Kiezer is er daardoor de weg kwijt, wat zéker voor die Blonde G * D geldt, nu de ‘Trump-pe-tears-max-factor-in heaven’ foul kraaien, op z’n Dutch gezegd !

De C P B berekening waren voor die Partijen al berekenbaard. En konden nhiet breakbaarder dan de Glasharde –w-onderw-handelingen zijn.

De Poli-niet-tici légoïseerde zich in bloemrijk – ver-taalgebruik, om de Blonde G * D uit te hangen ! Met kackcentloos-vertaalgebruik uit het Fries – C D A en het Sliembourgs P-er- Vers – sie V-erschillend, minter-preteerde iederéén er voor de Camera op Los bolt Mark My Worst- eh sorry weurst, was voor de Hans worst van de Derde Donkere Kamera-obscura, geen enkel Theevalpak, laat staan Teflon-pak van m’n hard om er van af te glijen!

Nou ben ik niet van de B-plan om ook maar een Verliezings-partij uit te sluiten, dus sinds er Koepel-organische-gevangenissen over zijn, lijkt het me Anaal-loog er niet om, om in een laatse Kringspier-stuiptrekking het hele zooitje ongeregeld in de Oude Kerkers van Het Mooi-Ritz-hotel naast de Twee-derdekamer voor onbepaalde tijd op te sluiten!

Mijn eigen Verlies zings slow-gun is : “Kies Wijzer! Zet de Clock er op gelijk, en laat je Stèm horen ! : “Ver-Kíes-zingen boven Stèmmen! Namens De B U M A – S T E M ra-ra- ra van de W C D A verwens ik U nog een prettig Foud en Nieuwjaar op 1 5 Maart..

P S De Doorsneeuw-kiezer is ‘Niet Gelovig’ maar heeft door T R U M P wel Het Licht gezien! En Kiest Paas-eieren voor z’n geld !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op A C T U A L I T Y – Het C P B komt met een “Door-berékende algeméne – verklaring !!

 1. ik kan er niks aan doen, mijn glimlach gaat van oor tot oor als ik jou zo hoor!

 2. Mevrouw U kunt er wel iets aan doen !

  Door de Slimlach van Hoor -tot- hoor

  Aan te horen!

  Als ik U zo léés ben ik van Uw Glimlach

  Niet bevreesd!

 3. mijn glimlach blijft groeien :) :) :)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>