A C T U A L I T Y – Burgermeesterlijke zet op Waterloo-plein!

Een Burgermeesterlijk Innitiatief van Het Waterlooplein ! http://www.at5.nl/artikelen/165236/marktkooplui-waterlooplein-steken-burgemeester-hart-onder-de-riem

Ja, als je zo’n Minis-sinister als Sinister van Verbruidt tenlantse Zaken aanstelt, moet je je niet aanstellen als je Exxonisch De Pijp uit gaat!

Nou ga ik iedere ochtend de Pijp uit, als ik de Verbruidtenlandse kranten voor de W Y S B R E E K E R op haal! En er is niks nieuws onder de X-zon van de grootste in de Olie wraakschappij nu this man is a T – R A M P!

En wie ook in de Smeer-olie van de “Leuker kunnen we het niet maken wel makkelijker –campagne en Champagne – léés: Corrupter dankzij Zembla bla terecht kwam, is Eric nogal Wiebes!

Wat een Quibus eh Quibes: Komt voor de Bus! “Een gelikte Reclame – Champagne spéciaal voor de Mini-sinisters! En dan maar klagen over Ras-Putin-tin-tin!

Wicked Kleaks zou ik zo zeggen. Om de tuin leiden van Fortuyn hou je er aan over! Beplasting Leuker kunnen we het niet maken wel Gemakkelijker! Toch eens de Pa-na-ma-Pay-pers eens terug lezen! V-ery V-ery D-om bezig de laatste tijd. Maar volgens de laatste Oilpiniepeilingen leiden ze geen gezichts-verlies en loopt de Cam-champagne gesmeerd! Benieuwd wannneer Mark Uprutte ‘m écht smeert!!

“Over Scheve schaats-rijden gesproken!”
En de Sonde komt voor de val, als je als Lisa van- der ‘Geest’ geeft, komt zonde voor de val van de Eind-e-streep!

Uitgerekend De Politie betaalde Micro-soft 3 Miljoen teveel! We zullen ze betaald zetten!

Priester Kuis stopt er mee, maar niet met Kuis, want hij gaat met z’n Kruis verder!

‘Stem-Vrouw-de’ beste oplossing tegen een S -5 Patiënt in Het Witte Huis ! “Schiet-zo-frainer moet het niet worden!”

Een Burgermeesterlijk Innitiatief van Het Waterlooplein ! Burgemeesterlijke Zet van der Laan Waterloo plein

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>