A C T U A L I T Y – ‘Tran sgender v mensenrechten door Dòmald Trump..’

‘Tran sgender v mensenrechten door Dòmald Trump..’

Over Transgender gesproken..Ik zou Trump op geen enkel Toilet toelaten! Hij kan de Pot op! Maar een Pot valt als een Bak-steen niet op ‘m ! Alhoewel hij als een jankende kat en een verlaten vrouw te keer gaat!

Tis gewoon een Mietje met zo’n Nichten pruik op z’n hoofd! Een strooie hoed om je transgender Geen Italië mee af te vegen ! Nou heb ik de ballen-verstand van geen vacanties voor mij : “Geenitalië!”

Ik blijf liever Dichter bij huis.. Zak komend Weak-end af naar het Zuden! Alaaf Alaaf Mevrouw Kaai –en Keukema als Uw kleine verslaaf van alles wat sgenders overschrijdt Uw Carnabal die ik benijdt ! Alaaf Alaaf

Volgens laatste geruchten zal de Roermondse Pé Véé Véé-beeër Als Ma-rok-aanse Prinses via een over en tover-loper-agent op de hoogte van de Verwilderste-geruchten en naai-machines van Marokkanse fabricaat met Feek-s-nieuws worden gehouden ! Het Carnavalt niet tegen met een Lange Vinger als Neus, zijn schouders er voor op te halen!

Omdat er steeds meer “Freek-news wordt verspreidt”, heeft Freek besloten zijn voornaam minder voornaam te maken, en als ‘Jean Kloot Eickelmans’ zo lang het Carnaval duurt, door Het leven te gaan!

In alle Europesche Sgender-landen zullen opgeplaste-en – ongeplàste-maat-régelen worden genomen, om te voorkomen dat tijdens ‘Carna val t égen’ er Nep Trumps ten tonele verschijnen ! En Transgender Drames en ’S Gheren zullen alleen met te Hoge Trump-pump-dumps toegelaten worden, zolang ze maar naast hun schoenen of Pumps lopen!

P S : Je hebt App en Napp-news ! En ik ga weer even een Napp-slaapje nemen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>