A C T U A L I T Y – Zelfs Olivier B. Bommel-ding maakt zich zorgen Maar Geld speelt geen rol Va Banque !

Ja hoor, dat kan er ook nog wel bij ! Ik heb de Flu! Rust dus een Vloek op deze dag. Waar ik geen Gripp of griep op krijg !Deze dag grijpt mij dus naar de keel! En het liefst zou ik vanmiddag om Half zes In G * D we Rus –t zonde-r de ‘T’van Rump kielhalen !

En van Het Systeem ‘Kiesmannen krijgen de Géén-I-déé-mooi-craten behoorlijk kiespijn!’ Terwijl volgens laatste telling van de ‘Populair Vote’ Hillary Clinton glans- maar niet kansrijk had gewonnen tegen of over de 4 Miljoen meer stemmen dan Donald Duck Trump!

Volgens laatste berichten komt de beroemdste – beruchtste Crimineel van Madske-Mexico nog net op tijd voor de Inhuldiging naar The U S A! “Wie Meek Dramarika Greet a ken!” Platvloers-gezegd , wat wel een beetje bij eh Strümpf aus Oersprünglich aus Dooids-land komt! Sloof-vénië Ilangka-Blanca komt daar vandaan! Maar wat niemand door heeft is dat die Twee gescheitden van tafel en bad leven.

Dus geen tafel of wafel-dame! Nou dat lijkt me met zo’n vermogen tot on-vermogen geen Probleem om ze bij de Poessie-album te grijpen! Kijk als je zo veel Golfbanen heb, en Ladies on the Reseve –list van een heel legertje Grab’m bij de Poessie, hoef je niet in de Put van een Hoer-a in one te zitten! En je moet wel Steke-blind zijn als je daar geen gat in ziet!

Maar meer dan vijftig Democraten verschijnen van middag niet op Het Tonail van Het Kapis-tool, eh Capitool! Maar daar zit die next annexed Président van Russ zie jaspu-tin-tin niet mee! Maar volgens mij lezen Rasputin en Trump andere Strip-tease yourself-boeken dan wij in onze Jeugd als Kuifje-helden iedere middag-avond in de krant lazen! En omdat onze krant De T I J D – Maasbode heette, kwam die dus altijd op T I J D !!

Het was ook de tijd van Kenne-die-mensen niet op-schietten? Want D-allas is dan voor niets geweest. Ben nog steeds benieuwd wie die hele geheime Opera-tie in Dallas voor-ge-schoten heeft!?

Ask not what your Country can can do for you! But what you ken doe voor joor Kountrie! Sorrie en Soro voor mijn Pleen Dutch! Dus ik ben benieuwd what Trump is goïng to do for his “Money-Loundringoing all the Way to the Bank!” En bij die Bank staat geen Bordje voor je kop E X I T , maar B R EX I T! Maar ik hoop toch ook dat er een Bankje staat met de Tekst : Verboden voor Idioten! Gute Morgen Stanley !!

Volgens Rumorse –spijt tig dus heeft Trump De Spiets-zelf geschreven en uitgevoerd! En is het een Viel-low-zoophische zoviese rede! Rede genoeg om een Last but not least –minute reis naar de Untergang von diese Welt zu Buchen! Over Buchen gesprochen.., hij schijnt zelfs één Nederlants boek te hebben gelezen! Geld spielt kein rol ! von Olivier Bé Bommel!

Wordt vervolgd- zoewel de Hoofd-persoon Yhe Actor en de ontwikkelingen van vandaag! Tot zo ver!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>