A C T U A L I T Y – Pluk de Dag! Doet Justitie ook !

Justitie plukt Criminujuweel-geld, en ik Pluk de dag! Pluckto et Emergó à Gó gó, tsja nel is niet zo rijk! Terwijl ze toch in Wrank-Rijk woont.

Goeden morgen : 4 0 0 Miljoen Crimineel-vermogen om je in te leven hoe rijk we zijn, als je weet dat dat maar Het Topje van de Nice-berg is !

En aangezien mijn vrouw twee topjes heeft, kunt u naakt gaan dat ik er warmpjes bij zit !

De Wereld Draait Door heeft volgens on-ingelichte Bronnen-verzonnen om voor Verwennemars een Ijsbaan in de Studio van D W D D aan te leggen ! Om van dat gezeur en gezeik over en of ie wel door gaat af te zijn! En nu zijn ze op zoek naar een Decórrumptiefe Fries die het Diejalèkt weer onder zijn knieën heft, zodat niemand door het Ijs zakt!

Astrid is na een Lawine van Kritiek ondergedoken in een wintersportplaats…

De voorgestelde Sinisters van Donald Duck Zakken tijdens de verhoren allemaal door het IJS ! Zodat Donald Trump via de Elfstedentoch op zoek moet naar nieuwe Kandidaten, waar achteraf van bleek dat niemand van I J s hield ! Maar ja dat laat Trump als IJskonijn koud!

Door Góór-dòm senielitair is G W een roepende in de Woestijn geworden!

Een Gouden greep van 15 miljoen in Cannes en Kruiken!Waarom kunnen ze die rovers niet aan een Gouden Halsketting leggen?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>