A C T U A L I T Y – Heeft U geschenken van De Drie Keuningen aangenomen?

Heeft U geschenken van De Drie Keuningen aangenomen?
Wat is daar op U antwoord? : “ Pre-ciaccidental- scheppend?” “Nee-dan Já hoe” verklaart U dan dat Uw Vanzelfstandig-verwerkwoord de sheikel er aan geeft?

U had toch ook kunnen zeggen: U krijgt van mij het Nieuwe jaar en Le Chaïm kado!

En als U nog wensen had wat betreft Mísraël – ‘You Wish to be Jewish’ Who is responsible?, dan worden we allen rond de Wall geleid! De Sjhettlements uit het verleden, en de klaagmuur van gebeden is na Obama Oh Bàm Bàm Bamma ma – Godsgeklaagd!

Zand er over in de Woestijn! Hoe zo kun je na de onthouding zo Woestzijn?
Oh wat verlang ik naar Koning – Hoe zou het zijn – Hoesein van Jordan. Wanneer stopt het werkwoord Moorden? Want in up-tempo moorden wij onze toekomst uit, omdat wij naar een Wal van bloed staren! Anders kunnen wij het niet verklaren!

Het jaar is nog niet begonnen, of ik zie alleen maar Kaartjes met zwarte Ballonnen!

En waarom zien wij nooit Die Heer van het allerhoogste? De Spieghelloogste er niet om.

Oog om oog Verstand om verstand: “Breek me de bèk niet open. Ik geloof maar dat ik ‘zand – üm zandst’ ga verkopen.. En Russie eh ruzie.. ‘Fataal Mort-ga-na’ zelfs Nhéé-than-ya-hu is een Illusie.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>