A C T U A L I T Y – B L U E – M O N D A Y ? ?

Goeden Morgen! Vandaag is het The Blueste Maandag! Dus gooi er een ’s van de Blues tegen aan! En U ziet het weer hélemaal staan!

Wat weer niet de deur dicht doet voor de Néélectoranale Stemmers, Want die slikt niet langer de Ad-Remmers.. W@nt ook voor de sportiefste renner @t your zeurvis, oh wat verlan g ik naar Nostalgische treurnis.

Mark my Weurst – eh zal me ‘Worstwézùh was gister de hele dag van Buitenzorg en Buitenhof tot aan Nieuwsuur inde Pik-ture-orde, en alle fronten zijn voor de weglopers van die partij- wederom frontaal gesloten! Wan-orde! Dat doet de Deurnicht!

Dan blijft er maar een op-tie over, voor Spèkman en bonen, de hele Colére zooi ‘Déthronen! Eh Déthronenbom, of zo? “Nee hee, gewoon een Big Deal maken met je tegenstander. Jij de Krim, en wij bij diepgraven geven wij geen Krimpen aan de lèk-ker bezig! Dus gaan we met z’n allen The Boat in, tijdens de Nééaugurkcuratie. Big Deal a.s Vrijdag. Nou ik ga a.s Vrijdag, omdat ik toch vrij ben bij Graven, zoek ik ‘spijkers op laag water’ in droog gevallen… drievierde van de Mensheid lijdt meer war-moe dan de acht rijkste Personen van de wereld!

Maar de rest van de wereld is dus net zo rijk als die acht bij me kaar? Dat geeft mij een rijk gevoel! World Wide Web-wézùh dus!
Rijkdòm zit in je hoofd, en niet in je Portemonnaie!

Ik leef van Nietsche Schopenhauer en fietsje’m er in, dan weet ik : “je bent de Koning in van je eigen rijk meer dan Franc-rijk!

En oh, wat verlang ik naar One – Hour Photo-shop..

D’rop of d’ronder zonder Alphy van Bert Bacharach kan ik niet zonder, dus haal ik mijn Blues van zolder, en dans ik mijn Monday Monday Van The Mamma’s en Pappa’s away.. I love the Monday Kolder..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>