A C T U A L I T Y -“De Boel-shit niet mee hè Donald!”

“De Boel-shit niet mee hè Donald!”

Dà’s Plas-sterk!! Donald met de Billen Bloot! Klinkt mij ‘En- Chantable’ in mijn oren!
En wat Twittert Miss- ter T R U M P ! ? “We gaan niet Zeiken hé?!” http://nos.nl/teletekst#131 Volgens de geheime Mémo in handen van de F B I – V I A G R A-tis Zie Eye Ee, worden de Dames Beplastelijk behandelt.

Tuurlijk zorgt de K G B opperhoofd P U T I N G er voor dat ie ze betaald zet!! Nu hoor ik ook dat Carl Bernstein onthuller van het Watergatesxchandaal- met aanvullende beplastende-informatie en contaxt heeft –had- met de M I 6 Informant !

De Opdracht van dit geheel was en is in handen van zowel De Rape-poepblikeinen en De Democraten, die de handen ineen sloegen, zodat nu alles in-een-keer als een Bom-wel Sexbom insloeg! Daar is Strauss-vogel- Kahn weet U nog.. hélemaal niks bij!

Impeachment klinkt mij als uitgepeste ‘Pers-ik’ in de oren!

Russen in bezit van ‘betastende en be-plastende M-informatie!’
Benieuwd wie The Bill van die Proost-tiet-tuéés heeft betaald!
En ik dacht laatst nog aan het feit dat die Russen naakt – tuurlijk veel meer M-inforrmatie over Donald Duck hebben!

Ik hoef met dit soort nieuws mijn handen niet te gebruiken om met mijn harem in mijn hoofd aan mijn trekken te komen! De T R U M P –toren zit vol met Rijke Russen hoorde ik laats van een journalist!

Vanavond rond 1 7 : 0 0 Hours eerste Persconferentie van Donald Duck Trump! En met het woord Duck is geen woord teveel gezegd!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y -“De Boel-shit niet mee hè Donald!”

  1. Pingback: A C T U A L I T Y – Ook the Twenty – Four Hours-service E N D the Room Servis achter het net -niet is geshagged! | Actuality

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>