A C T U A L I Y – Nee hè, vandaag de Intrernationale banaan van de dag! “De wat?”

Als U wist wat voor Dag het vandaag in het Jaar ‘vàn’ ís!! Nou, dat zou ik toch niet tegen U willen zeggen. Alhoewel ik een vriend heb, als voor-naam-woord er een ‘J’voor heeft staan!

En eh, ik hoorde vanmorggen op Radio vier dat die ‘Uomo Universales Animales’ in wézùh net zoals wij de physieke aanleg tot praten heeft! Dat wordt dus in de entrééovuliatie na-praten.. eh naäpen..

Het hoge woord is er uit! En wat komt er na-apen? “Gapen- japen j-apun.t-nl” Ja nu weet U het wel, lijkt me! Het is vandaag ‘De M internaaitioanale Dag’ van de A A P!

Dus dan staan wij collectief voor Aap! Dat u het maar weet! “Nee hee, geen namen noemen! Maar dat de Apen straks in de evolutie gaan praten!? “Oh jee, dan staat zefs The Great Dictéétor voor Aap!

Mon Key to the solution of G * D in Heaven! He’s in Heaven he’s not my brother van the Hollies-achteruit! Maar ben eigenlijk wel benieuwd of zij de apen ons dan met Baa haa naanen gaan voeren!? Of dat zij territoriums gaan afbakenen, discriminaties gaan vormen en ons Collectief voor de Schuttingen van Oud Président Trump gaan zetten!

Tot nog toe speelt Mc Donald – die oprichter-lichter is toch dood? Va Banque ? Maar Gold – Man – Sucks !! En de Nieuwe Sinister of Sickcretary of State of Blind ‘smeer-pijpt states meer met Rasspoedin om hem op te nemen in het Al-arm-cabinet niet!

Ja ja de R-apen zijn gaar en de Schandkn-apen kom ook in een ander dagnigt te staan vandaag! En onder de apen komen meer nichten voor dan die het dag-licht kunnen verdragen… Verder nog vragen? Die kunt u vinden op vagina 7 0 7 van uw Tabloot! Goeden morgen.. apen, had ik vannicht eh nacht niet gedroomd van mijn buurman?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I Y – Nee hè, vandaag de Intrernationale banaan van de dag! “De wat?”

  1. zijn we mooi in de aap gelogeerd

  2. Om Up – to – Date te zijn, is het : In de A P P gelogeerd!
    Groet Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>