A C T U A L I Y – is ook al Geen peil om op te trekken! En spectaculaire A M C – ontdekking !

Die ‘Donner-wetter van een Verraad van Straten-Generaalnaal is ook geen Peil om op te trekken!’ En geen peil af- trekken in het Openbaar is al helemaal niet te peilen.

Menigeen heef of had al last van Roos, en trok zijn haren na de uitslag ter berge. En heeft nu Grondwettelijk Bergen-reden- nun- om néélectoranaal door te schieten.

En handmatig schieten wij weer door Het Plafond van de non-gelimiteerde Freiheit von Meinungsauting!
Kruisig hem Kruisig hem! Ho ho, hij is noch niet eens geboren, noch uitverkoren! En op Het Kruis staat I N R I wat zoveel betekent al s I N R I – chting geven aan! Nou weet ik wel anderen die eh in een inrichting niet míss- plaatst zouden zijn! Te beginnen met wat Kerk- en Zwerkkelijke-lei-en afleiders! Je kunt natuurlijk ook eh vanuit de Geloofs-tovertuiging eh eh, nee hee niet zeggen. Blijf netjes, en breng je stem uit, verhef ‘m niet. En als je verteld waar je tijdelijk verblijft in die open Inri-chting, kom ik wel eens langs, voordat ik zelf naar Sint Jutte- mìs niemand ga!!

Wat lees ik noa ! A M C ontdekt E I W I T dat H I V versnippert.. staat in de Fabeltjeskrant en published in Nature! Maar de Nature van hiv is toch – of moet ik zeggen ‘was’ onverslaanbaar!

Kreeg A M C niet behoorlijk wat subsidie van Bil Gates? Begint zijn vruchten af te werpen!
Nou kan die C O C Ká commercial ook wel de prullenbak in!
Ha Ie V ee hiv is dus toch: “H et I s V e e st !”

http://www.telegraaf.nl/gezondheid/27185274/__AMC_ontdekt_Middel_tegen_hiv__.html

Spectaculaire ontdekking hiv

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>