A C T U A L I T Y – Wim Sjonnenveld zei het vroeger al: Plaats voor een Pijpleiding

Niet te geloven hoeveel af-en terugval gooien wij per jaar weg? En hoeveel drugs gaan er per dag door Het Vitriool? En wat blijft er aan de Strijkstok hangen?

We gooien en overgooien jaarlijks voor zo’n 1 0 4 Kilo in de terugval-emmer. Zal fred Emmer blij mee zijn met dat nieuws! “Wie?” Fred Emmer van het Journaal! Die Emoticoloos de Moord op J F Kay voor las.

Ik ben benieuwd hoe hij dit nieuws zou brengen. Ik denk dat ie stiekem met een mond vol tanden de broodnodige eetsmakelijke resten zou uitspreken, zodat op je T V-scherm wat broodresten zou vinden wat voor een eenvoudige zwerver als ik een prettige ‘smakkende bij-smaak’ zou opleveren!

Leuk ‘kont-trasterend-bericht’ voor een Michelin-ster en voor Jhonnie Honnieponnie de Boer op met dat afval! En dat afval-restaurant zou voor mij een Michelinster mogen en moeten hebben! Het is de ‘Vreetcadentie aan de Macht tot in de derde macht en onmacht!’ Honderd vier Kilo per jaar gooien we ook in Het Gooi weg! Wat een armoe! Dà’s pas A R M O E !!

En wat de Drugs betreft, in de Steden Utrecht en Over-Eindhoven komen verschillende signalen, dat ze daar minder afval weggooien, maar er onder de ‘weischneuzen’ toch iedere dag een halve kilo door het ligaam de pot-op wordt doorgespoeld! Maar ja, daar halen die Edel-Weisch-neuzen von der Familiën Trap na meer dan hun neus voor op gesteld dat…! Nu begrijp ik het neusale verband ook, en is daarmee de kous op de kop er mee af. Oh, het komt zelfs m’n Neus-gaten uit, zo’n bericht!

Abn-Amro bouwt grootste Winstmolenpark op de zandbank voor de Kust en te keur!

A C T U A L I T Y – Wim Sjonnenveld zei het vroeger al: Plaats voor een Pijpleiding!!..

Door Exxon Mobile aan te stellen, stelt Trump zich niet aan. En worden de Sioux – Indianen straks gepijpt! Het loopt dus gesmeerd bij Trump! Nu nog wachten dat ie in de olie raakt! Oliedom is ie zeker niet! Terwijl ie toch zeker wel hoog van zijn eigen Trumptoren blaast! En van afblazen al hélemaal niet! Terwijl ‘blazen’op z’n duits weer precies dat betekent wat ie in die Video nou net niet zei. Maar één ding is zeker: Donald Dump is de blaas!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>