A C T U A L I T Y- Vòlg – e n d – jaar is dan nooit in zicht! Bedankt meneer voor dat inzicht! Gelukkig… Nee hee Wèg-wézùh! Kom volgend jaar maar weer terug!

Eén na laatste dag en wat denk je: Peil daalt; Code Geel komt er aan en ik zie al weer niet te ‘vuurpijlen’ de ‘She-néé- zen-delingen komen en gaan!’

En de Trump-stoot-troopers de C I A en de F B I verslaan! Maar voorlopig zijn er dertig Dip-low-maten naar een Koude Kermist in , en naar Mos-koud teruggegaan.

Rasputin heeft een Hakkoord bereikt, waar de Mens en verzet niet tegen waren bestand.

“Gebruik je verstand zal Obama hebben gedacht alhoewel ie nu wordt uitgelachen, en rasputin tin in zijn vuistje knijpt.. U begrijpt, wij verlangen naar Olie B.Bommelerwaardigheid, en strijdt den ijdelen strijd.”

Een President in coming en waiting, die zijn Schotse lokale inwoners Pigs en Zwijnenstallen noemt, heeft natuurlijk alle ‘Waardigheid’in Dignaty verspeelt. Laten we zeggen in Golf-termen: “Hij is van slag!”En zit straks natuurlijk diep in de Putt! En hij speelt natuurlijk niet op z’n ‘Links’ Maar slaat Rechts af in z’n Whole in One Hope!

Ik zet morgen alles op een rij van het afgelopen jaar, en zet nu het nog kan een L P op van Barbara Strei-send me a letter, met het toepasselijke nummer “Promisses promisses!

Tussen-stand van het Hakkoord is dat er tijdens de wapenstilstand op afstand door-gevochten wordt!En daar wordt geen afstand van genomen..Eh Vredes-akkoord? Of Hak-koord maar doormidden..Ik geloof dat ik maar weer eens voor De Vrede ga bidden!

2 0 1 7 komt er aan, en ik blijf boven alle Partijen staan! Wie zei dat ook al weer? Tot de volgende keer, of volgend jaar!!

P S : “Oh ja, de slechtste Oliedommebol bevindt zich in Moskou !”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>