A C T U A L I T Y – Prettig Weak-end, want ik ga de Illusie eens plukken.

‘De gehele wereld is in Turmoil en Het Défensief’
‘Whatblief?’

Vroeger werd je met degeneraalbanaliteit afgeschoten, en nu wordt je er Sinister van GéénIdééventie in the U S A..mee! Rechtser dan Rechts afslaan kan het niet worden, zodat we daar na links afslaan of nog ‘rechtser dan door-midden dood- en doorslaan in moorden.

De Hazielasocialiteit en andere zoekers, zal mijn tijd wel duren als ik voor-op-gezette zigeunervrouwtjes op de trappen na- uren dagen naar een leeg koffie-bekertje zie gluren..

De Gluter van Triestheid en ‘koude kleumend’ donderstraalt er van af! De Troostblok landen draaien er hun arm om van te bedelen niet voor om! De Há-sociali-banaliteit grijpt je bij de kladden, en menig- sociaal-medewerker van perzen vlucht naar de wadden. Waddun werkelijkheid.

De grenzen aan alles is bereikt, en démooi-graties is zijn we Neuropianisch al langer dan we zagen op de fles! Die fles die Blootvluchtelingen overboord gooien, En pas aan komt als het Getijden Dooddenboekje en lied aanspoelen in de Kerk en zwerk van het verleden, is dePatiënt van die fles al lang in een Oceaan van One – Hope en verdriet overleden!

Op de golven van het bestaan, gaan we er allemaal eens aan.
We gedragen ons allemaal als Beesten, op a-moraal-gedrag van de queeste!

En de meeste van ons hebben het hart op de goede plaats, maar soms wordt je van alles net zoals de goede vruchtelinks ‘misplaatst’!

Asscher-me-noa : Asscher en Samsom neck-aan-Neck! So what the Hack.. Hecleren en niet mekkeren!

Aanslag in Putte bleek geen Golf-slag te wézùh! Volgende keer beter de Putt in lezen!
Maar Rasputin trekt zich daar geen Golfbal van aan ! Die D E N K-t : “Gaan met die Banaan!” Een Dijenkletsjer zag er al een Berg-redenen tegen op, de Wereld leiden is a Hell of a Job! Stond ook al in de Bij-bel over Job, maar ja, toen predikte ie wel voor eigen Parochhie. Job was toe net zoals ik een klere-lijer van een jochie! Oh sorry, je zou nu zeggen : “A D H A Déé !” Mag de ‘Predt – niet-zon’ niet drukken.

Prettig Weak-end, want ik ga de Illusie eens plukken.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>