A C T U A L I T Y – Per A- réageer-Buis ‘Zaad-ten’ ze er behoorlijk naast. Stond er bij en keek er na! Per A-buis.. Sperma de détails! Ga er ook niet dieper op in..

Per A- réageer-Buis ‘Zaad-ten’ ze er behoorlijk naast. Stond er bij en keek er na! Per A-buis.. Sperma de détails! Ga er ook niet dieper op in..

Het trèkt naakt-túúrlijk wel een sterke Wissel op het verwisselen, Wissen sie das? Ja dat dat de Das om doet, en het je niet koud laat bij die Per-A-buisjes is mij wel duidelijk!

Maar doet me wel erg denken aan die réageerbuis – tweeling, waarvan de een Wit en de ander op Zwart zaad was.

Eigenlijk waren dat twee geïntegreerde ziellégalen! Opzei opzei-cel maak plaats de domoor heeft ongelóóflijke haast, klinkt me als mu-ziek in de oren, noch is de donor-domoor niet verloren.

Hoe gaan die Moeders dat doen. Negen maanden een kind van een andere Vader! Normaal komt dat een op de Miljoenen keer voor.

En in normale gevallen heb ik wel eens gelezen, dat als een Vrouw vreemd gaat, dat dan de Sperma-cellen door het zaad van de vaste partner worden Kalt gesteld! Ik hoor ze het zeggen: Niets is mij Vreemd ! Aanvàllen hoor je toch altijd in die Bàllensport? De Natuur staat voor niets, wat van het drama in K-Ut-recht niet gezegd kan worden.

Heb het ook nog aan de Master-Beer gevraagd hoe het in G * D S naam mogelijk was, en is! Zal wel weinig of minder Aftrèk krijgen daar in het M-invitro-Vèrtili-zaadtiestation.

Joshua Hoogveld
27 december 22:21
U M C #UMC Ze Z A A D – T E N er naast! #zwanger #IVF #eicel #opzijcel #sperma Sperma de détails

Tis maar goed dat ze geen Doping of opeendhoping hebben geconstateerd, want De Russen erkennen nu dat ze te hard op de Konttrala-la-expertise van ontkennening vooruitliepen! En als die Babies straks harder dan de waarheid er op voor-uit-lopen ja dan zijn de “What The Hack-en van de Dam!

Nou wil ik niet op de komende dagen vooruitlopen.. Maar het is toch te hopen dat ‘Foutje bedankt en even Apeldoorn bellen bij het K-Utrecht Maybiscentrum tot het verleden behoren.’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>