A C T U A L I T Y – Op de valreep-rape van het jaar, verkies ik ..

Op de Val- rape van dit jaar, verkies ik Raymond Barneveld namens Hoogveldt oordale, dat Raymond De Sportman van het jaar is! Waarom omdat hij net zoals dit afgelopen jaar niet te peilen is, en of was.

Ook al dartelt iedereen nog leuk rond met valse beloftes voor het nieuwe jaar, en iederéén kent wel een paar oliebollen waar ie zich in verslikt heeft, niet waar! ?

Het was een Dood-zéér-rieux jaar, maar André Rieu speelt net zoals Hella en zee Hello : “De eerste vitriool!” Maar die zijn er nog , en nu ook Debbie Reynolds moeder van Carry Fisher er niet meer zijn, moet ik mijn lijstje toch weer aan passen. Als er een ding duidelijk is en was dit jaar sowieso niet te Filmen, wat ik allemaal niet làs!

Bo-wie-anders dan David Bowie; Prince Heerlijk niet meer alleen dan Cocaïn in your brain; Hel lay loei ja ja ja, De dood danst hierboven verheven de Leonard Cohen-Cha Cha Cha.

Tsja,we zijn door alles en de Stèr-hoor-ror-risten aangeslagen, dus met F-oud en Nieuw kan ik al dat kabaal lah la, niet verdragen, dus voel ik mij in mijn nopjes met de h-oor-dopjes.

Ik koop alleen maar Sterretjes voor mijn Herdertjes want die lagen bij nichtten in het veld,en de Drie eigen-Wijze, die hopelijk mij de weg weer wijzen. En Nasa-redt Jéé-zus-en-zo uit de Kribbe, dan kan ik rustig gaan slapen in Heen-en-weer in Weerribbe.

Het jaar is bijna voorbij, ik hoop dat ik U niet heb over-geslagen, en dat u in 2 0 1 7 meer mag slagen dan u was over-geslagen!

En Oh ja, die kan ik in alle rampenspoed niet overslaan: De Trump-bed zal zichzelf opblazen, het zou mij niet verbazen, Obama-drama neemt hem alsnog te grazen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>