A C T U A L I T Y – Na al dat gerheimelarei – even op Adem komen, voor dat Tante Anna van de kerst-ballen gaat dromen!

Na al dat gerheimelarei – even op Adem komen, voor dat Tante Anna van de kerst-ballen gaat dromen!

Shinterklaas valt niet te rijmen met Kerstballen van de Kerstman, of z’n Rode Kerstballen, die op zijn beleeftheid erg kunnen tegenvallen!

Nou kunnen in deze tijd velen van mij de Boom in, net voor het eind van dit jaar, maar dat is niet zo verfijnd gezegd, ook al is het vaker dan je wil wel waar.

Wel waar en nietes sodemietes eens op! Oh mieters was die Ruk- Klame waar iedere Hivver- eh-Hiver zich voor ging schamen- lippen op mekaar: “Tis niet te geloven- die Rukkklame!” maar wel waar!

Dat wordt aan-pootten voor een nieuwe commercial-kòm-meur-cial! Zal ook wel weer een verkeerd Luchtje aan zitten! En aan poten mag je niet altijd aan-zitten! Wat een coc-k Het woord zei het al C O C – K sta je wel voor Lul, en ja, de Blootschapper heeft het weer gedaan! En die Kabout ter van een ‘Hammerstein und Eisenbrich aber unsere Liebe nicht..’ What’s in a neem het niet zo nauw, als ik jou zie staan val ik flauw ! En ja, Adèle zei het al : “Wat heb je gedaan daan, wat heb je gedaan?”Ja ha, je stond er bij en keek er ‘naar’ werd ik er van! Hij ging vanzelf omnipoottentioneel recht overeind staan! Maar wat heeft dat met Kerst te maken? Nou, en France hebben ze het altijd over H I V – E R der hoef ik dat toch niet uit te leggen? Ja, en om je er bij neer te leggen is het te koud! Maar waar heb je het in G * D S-naam over?

Nou je-zus is binnenkort ja ja jarig! En niet alleen Je – zus ook haar broer- ook al een jezus –goeie –bekende en beminde van Tante Anna ! Jezus Hoe zee Hosanna! Maar U bent nog niet ha ja jarig als U dit leest! Want wie de Heer in Vlees het meest vreest heeft op 24 Déé-zee-cember het meest te verliezen, dus hou die obscure –teksten maar tussen je kiezen.

Ja, maar ik kan tussen die twee niet kiezen! Het is niet kies als je met een bek vol tanden staat! Want dan gaat Tante Anna in Spagaat! Spa – gaat en Ho’s – anna komt, en je moet de Letter bij de Chocola la la niet l’ètterlijk nemen, want dan zijn de problemen niet te overzien !

Groet van S – hint en Klaas zien uit ’t Zand !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>