A C T U A L I T Y – N A S A R E D T….

Mooi woord met Kerst : Bidcoin! in waarde gestegen! 900 Euro !
Kun je van naar Bethlehem. Kun je in een drie-sterren hotel mee verblijven, wat dat ene kind naakttuurlijk nooit had. Bath-lee-hem neer in een Kribbe..

Kribbig word je van zo’n gebeuren ! En N A S A R E D T Kindeke Jéé-zùs-en-zo!! En twee tegen over gestelde Pyramide-driehoeken vormen een David-ster!
En Drie Koningen kom daar maar nog eens om. Nee hee, wij hebben een Glazen huis, waar geen Koning is te vinden. Laat staan een Tom-Tom.

Wij hebben de top 2000, en wij hebben Max Verstappen. Die wel of geen reclame maakt voor walk a hol! En dat kwam zo : Vérs- tappen door de bocht “Slip Slide away van Paul Simon, en iederen gaat in de Slip-stream met het overwinnings-gevoel mee.

Over overwinnnigs gevoel van de Trump Angesl of The Herald Tribunes. In Shame duiken we achter de Dunes en de geraniums of begonia’s. We rouwen om de Drie-konia’s van de overwinning op.. Wachten op Go Do od en The new beginning of an Era. Hierna komt binnen kort een nieuwjaar van vier getallen. Benieuwd of het wel of niet zal mee-vallende sterren aan het Firmament. Ik wens U komende dagen een Feestelijk Kerst-week-end !

Share
Dit bericht is geplaatst in Gerrit Komrij en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>