Politie schiet man in been. Vroeger – léés “Vroegghùrrr had je Stief been & Zoon “.zooitje ongeregeld! Hoorde je hoogstens een schot voor de boeg! En een kroeg was nog een kroeg, die tegen over de Kerk stond. Want ja, als de pastoor wijn mocht drinken, dan toch zeker wel het volk! Die de Kroeg aan de overkant Blindelings wist te vinden! Maar ja, die tijd ist vorbei – Bye Bye!

Over ‘Bye Bye’ gesproken, kreeg een verontrustend mailtje met de tekst : “Is niet leuk meer, weer een!” Verontrust belde ik de persoon, en dacht dat het in de privésfeer lag.
Oh wat zeg ik nu? Privésfeer! Nou dat kun je wel zeggen! Ze vroeg of ik het wel wist! Oh, toen begon er een C O C -k-mutslampje bij me te branden! ‘Oh, Braakhekke!’
Ja , er ligt nu braak – terrein voor een opvolgster! Want er zijn vele Mutsen! Kijk maar naar die actrice met die Piep-schuimschmierende Octaviata – stem! ‘Mark Marie!’ Nee hee, niet die andere Mark van de Rutte en opruttenieren! En reken maar dat gisteravond iederéén aan de buis – en – per- Habuis gebakken zat aan het scherm.. En aangezien ik de Hypocriet die ik ben , heb beloofd niet meer naar de Incestueuze De Wee Oh Dé Dé te kijken , zag ik een ‘Méé Moriam jam jam jam’, met heel veel ‘doorgebakkenlucht!’ En met een zucht van verlichting viel ik weer in slaap, om nu – net tig – uur later wakker te zijn geworden! Jéé- zus wat een jaar “Twee-duizend- zestien!”

P S :

Joshua Hoogveld Twintig jaar geleden! Had een Whiplash lag ‘n jaar min of meer plat! Vrienden reserveerden in Le garage, Drie keer gebeld of de plek -tafel aan de keuken voor mij gereserveerd was. Ja die stond Drie keer gebeld! En op de Dag sûprème bleek mijn tafel bezet te zijn! Tig keer praten ..Bleek Meneer Frans Molenaar ‘m geclaimed ingepikt te hebben ! Nooit meer naar Braak geweest !! Vriendin noemde dat Confectie-Maffia-praktijken!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>