A C T U A L I T Y – U S A – U S A – U S A .. E N D the N A Y S have it D E M O C R A Z Y

Niemand W I N T vandaag! Het land is zo verdeeld / divided: divi-dead, dat de Stemmen in de groootste D E M O C R A C Y verdeeld worden, onder de Armen!

Wel A R M M A N eh sorry Armed Men ! And they are dressed by A R M A N I ?

And they ware Sandles without the c of scandels in the Wind. Because the Win d is Blowing in the answer.. And Both Candidates are not going to W I N the Nó – Bell Peace Prize, Because Peace means phoneticaly ‘Something in the way he/she moves “ accept me like no other Lover..etc ! This klinkt ass Mjoeziek in my iers!

Buiten wordt het al licht! Allicht dat vanavond er meer inzicht is dan het laatste anderhalf jaar! Buiten Dramarika geneert de hele wereld zich , en schaamt zich dood, om een Idijoot met S 5,- wat houdt ‘Demo-crazy’ nog om het lijf? Je staat in je Hemd, en nozzing ad remd Nozzing with out You! Hello, waar zijn we mee bezig? Ik ga vandaag even naar Tim Book toe?

De grootste ‘Dé- mo – crazy’ is in alle Staten en Yoe – naait-het-steeds meer! Ik onthou mij van de Kiesman, en verstandskiesmannen! Break me de Bek niet open.. Ik ga eens een Ticket to Mars kopen.. En zie ‘morgen gezond weer op’, hoe het morgen-ochtend zal af-lopen!

Als Hillary wint zal Donald zingen Thats why this lady is a ‘rigged T R U M P !’

Good morning ! Here is Zie En End results !
No Weg wézùh !! DE M O C R A Z Y : Ik moet het ergste Vrezen!! Dus Wég wezen! Alle stekkers er uit!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Verkieszingen en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – U S A – U S A – U S A .. E N D the N A Y S have it D E M O C R A Z Y

  1. VER schrik ke LIJK!
    en mooi gesproken Joshua

  2. Where were You , when Donald T R U M P ,,,, Stop Stop I don’t wanne hear it!
    Yeh, but it is History. E N D the rest is Hysterie. But when you arrive at the Top of your own Building and Imagi- nation 60 floors High, than we get low! Thats why there was a overflow of negative Sinking deep in the collective mind.. How on Election nerve and erth Its a curse can you serve the opposition of the blind! Don’t you think twice before you get out of you’re mind? Its alright Baby ! We get a on auto-pilot mimicking First Lady ! Its allright for me Baby Born on the Run. end Annie get your gun!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>