A C T U A L I T Y – Sulvana moet van de Beveiligingsdienst een Bhoerka gaan dragen, zodat ze minder op valt!

Ik ben voor een algeheel B-Hoer-K. ,eh, Bhoerka-verbod! Ja, maar die is er toch al in de Rosse buurt! Ik vind het juist daar wel weer spannend, die vrouwtjes met een s-luier!

Oh, ik hoor zo net dat eh verdachte G.W. aan het woord komt! Geen woorden maar daden? Leve Het ‘Vrije Woord’, Oh is die lid van de V.P.R.Oh dat zoeken we even op !

Maar dat geld weer niet voor Sùl-vana! Denk daar maar eens goed-sproet over na. Die speelt de Zwarte Piet door naar die Zàk van een! Ho ho, kijk uit de bewaking gaat volgens onbevestigde – berichten zo vèr dat de geheime Kamaraadjes, eh Cameraatjes in alle P éé Z éé’s worden Ge-minstalleerd!!

De Beveiligingsdienst van Krooningklijkhuis wil dat Sulvana in een bhoerka gaat wonen, zodat Gezichts-bedekkendekleding van C & A niet hoeft te worden aangeschaft! Deze gehele opmerking is naakt tuurlijk wel ‘Doorzichtig !’
P S : “Om verdere Rèsculatie te voorkomen op de Nèst-en Pèrs-freiheit, is mij verzocht onmiddellijk het woord en alle voorgaande verklaringen en meningen terug te nemen.
Zodat ik er achter kwam dat ik mij in de beperkte Freiheit van kein Meningsuiting behoorlijk heb verslikt!!

En Oh ja, Er ‘k ontstond gister naar Het Zee – oh- Zee een enorme Homo-file richting C O C , omdat de Koning himself zich van de Goede Verkeerde kont, eh kant liet zien. En het Alphabète van het c o c begint natuurlijk met L B G T ‘s. En de Koning stond midden in het punt van de belangstelling. Van alle goede en verkeerde kanten bekeken, was dit een slimmem Move! “Het had mijn zoon kunnen zijn, of mijn broer, of mijn eh .. Nee hee: “Mondje houden!’ Wat Privé is, gaat jou geen flikker aan ! Weg wézùh!! Gedraag je Krooninklijk en laat Maaijestijd met rust. “

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>