A C T U A L I T Y – ‘s-Préken voor eigghùh Pa-rochie nou wel of niet?

Rutte Preekt-dict voor eigghùh Pá-rochie nou wel of niet En de Gepréfereerden zingen in het komend Loeterjahr Het Hoogste Lied! Wat je van Brul-aap-psychopaat niet kan zeggen! En Gomey heeft aan Hillary het een en ander uit te leggen.

Kortom : Ik ver- Kíes-zingen boven Stèmmen! En ik hoor al genoeg stemmen in mijn hoofd, maar gelukkig ben ik niet zo gestoord- alhoewel- als Tea are You M P – T R U M P ? Wat weer ‘afval’betekent. Benieuwd hoeveel afvalligen en kiezers en specially ‘Latino’s’ volgens de V K hem afvallen! De Véé – Caliën lopen er sowieso mee de Spuit-gaten van het moddergooien uit. Maar af- Scheit nemen kun je nooi te laat doen!

En Der Spiegel aan de Dooitsche wand had op de Recover Hillary en Trump die zo te zien het Modder-gat gooien niet waren verleerd! Wer ist am Schrecklichste im land? En Het Zwaard van Dameskléts un klatsch hangt beide boven het hoofd, maar het Geloel boven C N N : “Léés: “Zie en en” If you ken!!”

Gomey eh Gomey ? Oh , nou weet ik het The Comey – dessert in China! Enkele Reis dessert zonder desert, zou een moooi afscheidscadeau voor die F- uck B- ureau of I- n en Minformation zijn !

Twitter afgelopen dagen :
#buitenhof #gerritvanderkamp : Van “Bouwman tot Bouwval” #bouwman #amstelhotel #politie #korpschef #kooimansp

A S C H E R – M E N O A #PvdA Draait Doooorrrr! #ascher #DWDD #hekjedewerelddraaitdoor #flashmobblackpete #zwartepietmoetblijven asscher moet zich aanpassen niet de Meerderheid

Van #Agt erom bekeken, terug in de tijd was het gewoon een
sl A G T- Partij ! Daar maakten ze vlgs Zegveld geen #PUNT van ! #driesvanagt # treinkaping #Molukken
Eind van #Toneelstuk:#Drama : “Doek is gevallen ! En #appel valt vér van de Haagse Stamboom! Toneelgroep te koop voor #Appel en een #EI

http://nos.nl/teletekst#107 A M S T E R D AM bekent K L E U R !! en Gaat op Z W A R T! Wij gaan de Zwarte Piet aan de Gemeente A M S T E R D A M uit delen !! En zetten de Gemeente A M S T E R D AM op de T O C H T !

Van #Agt erom bekeken, terug in de tijd was het gewoon een
sl A G T- Partij ! Daar maakten ze vlgs Zegveld geen #PUNT van ! #driesvanagt # treinkaping #Molukken

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>