A C T U A L I T Y – Plas- stérk wordt zo moe van al dat

Plassterk wordt zo moe van al dat ‘gezeik, dat ie om het uur níet naar Het Toilet mag!’

Derde aardbeving in Italië! Maar de Vierde is op 8 naar 9 November in Amerika, als Trump Hillary verslaat! Dan stortten alle beurzen in..Iederéén is dan ‘Beurs’! Ook al heb je geen centen-makke!

n iederéén die wel geld heeft doet er goed aan dat even in het Piksdonker Zwarte weg te zetten!Volgens kenners wordt het op de Freenanciële Markt ergen dan van de zomer in Engeland! Amerika wordt pas een E N G Land! Als het dat al niet is!

Clown Popov is dood. Maar ja, wij hebben Ben Cramer nog met dat lied: “Hij is maar een…..”Nee hè, wég-wézùh!!

‘Van Rijn en ‘op-plas-contract’ heeft een rijn ‘geweten! Nou dat hebben ze geweten!’ Om over na te denken: ‘Op-plàs – stérk!’ Sinds gister mag volgens ‘De Hontse –‘Ei-pet norm’ ‘rein’ ook met een lange Ei , en Lange Neus geschreven worden!! ‘Vrij of Vrei furtaaldt mag ook geheel naarde ijgen insicht opgesgRéve- worden!! Ik geloof dat ik Gék woordt als ik het al niet was!! Hont-se doghtertje kan de Eei IJ-quwestie niet begrijpen, dus wordt met dickthee, eh déé théé alles versimploniseerdt!!

Zodat iederéén het begrijpt- denkt ie-! Niet de Taal afschaffen, maar Mooi-riche de Hont-théé wat schaamte betekent af-en Strafschaffen!
MooiRich de Hont als Groot Dick Tatort van de Néé-der-lanste Thaal nog teken. Teek ‘m beet!

“Op-Stelten en Sprong ging Opstelten naar S P O N G een gat in de luchtBouman het is allemaal niet bewezen : Holland bakt er niks van! “Gebàkken-Lucht..”Opgelucht als Steek-woord: Dus Karakter-Moord !

A M S T E L . Oh, A M – Stel. Vandaar dat er altijd zoveel Amerikanen in dat Hotel met ‘Indianen-verhalen’ over dat Politie stel zitten!

‘Verlieszingen boven stemmen.’ Eh, ‘Verkiezingen boven stemmen!’ En de Praktijken van de Ver-stands-artsen zitten komende dinsdag bòmvol , omdat vele kiezers lieven hun ‘verstandkies laten trekken,’ dan dat ze een stem op de verzwijgende meerder of minder op Trump of Ghillary moeten uit brengen!

Obam zei: “I’m very Upset!” Maar het was wel Opzet, of niet! Who is in the Lead? Zal maar eens een Liedje opzetten lijk draaien : “Never change a Winning-losend Team..” I am The Greatestickall Assball !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>