A C T U A L I T Y – Ook gister bij Scheltema en de Nes vanwege een Viel-lipe om de tuin van Het Hek van De Dam geleidt?

True dood gaat niet naar…., ‘begraven’, is er dus niet meer! Crématorisch in rook op gegaan! Aromatisch zit daar dus een luchtje aan.

Eind van het jaar in zicht, en het grote af-sterven is dus ook al weer begonnen. Plus dat het te vroeg ‘stervenskoud’ is, wat velen – ook wereldleiders- niet koud laat! ‘Oh, wat verlang ik naar Hete Vlucht Balonnen!’

Weer een ‘Stake – partij’, terwijl ik een Stake nomaliter medium-rauw op de maag het lekkerst vindt! En dat zal ik niet onder ‘Stoelen of banken staken!’

Gister ‘gedwongen’ een stille omgang naar Scheltema gemaakt,- alles afgesloten- vanwege een of andere ‘Viel- liep’ dus niet door de nes..
Hing een soort Kroningk-lijke Nes-geur..en grafstemming..en dat alles om bij het hek van de dam naar De Brakke grond te lopen!
Kon die ‘Viel-liep’ niet even bij Scheltema op de hoek een Plaatte Braakke Gront kopen? Het is toch van de Zotte dat een Króón-niks paard ziende Blind van Vlaandeldragend-vertrouwen, om de Dam van Het Gepeuple en de tuin moet worden geleid!

Tja, als jezelf niet de Lach aan ke Krooninklijke Kont hebt lachen, – lag het daar aan? Wordt je in de Kabouter-Vrij-staat het om je dan Zee-mantisch uit te lachen.. Maar op z’n Vlaamsch- gezegd klinkt ‘Jean Lule’ ‘naakt tuurlijk’ Chiquer, dan de Dubbele E l U e L !

En terwijl de ‘Allex is anders Koning’ het woord nam voordat een ‘Lief Vrijer’ dat kon doen, viel ik in slaap, en per a- buis droomde ik van een La Vrijer die niet een stapje achter- of onderuit ging , maar zong Long Live The King!
G * D Shave the Queen, en ik werd wakker en had het hele Krooningklijke Wal – Halla la la onder de ogen gezien..

Over Queen gesproken Freddie Murcary is ook al weer 2 5 jaar dood..

Straatsbezoek? Leek meer op een ‘Verdriet van Brelgië’ bezoek! alhoewel dat niet in de Claus sule stond! Bezoek leek meer op een Straats-begrafenis..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>