A C T U A L I T Y – Hij Timmermanst zichzelf wel aan de weg..

“ Dìp-low-maat Timmermans-t zichzelf aan de weg!”

Halverwege viel ik al weer in slaap- vér-wékkender kan en kon het niet zijn ! À vôtre ! Come es staat het er voor? K-omnivoor in mijn Fuckcalibèrre et Kalisperma et Kaliniechtta!

U ziet en hoort, met Timmermans is er nog geen Man-overboord van die overhemden en reddingsvesten valt niet te twisten! Zevenhonderd man in de bootgenomen als vermisten, door de vertraagde Die-plooi- natie is er nog gen man overboord en staat het water aan de lippen van de illégale klippen!

Heel Europa en de Eunion zijn op drift! En in Amerika is er ééntje hélemaal geschift. De Aarde is op derift naar de afgrond van de Cliffs, alleen Cliffs Richard is van – dat- kind Pedrofiellisch vrij gesproken.

Maar in Noor-en Moordwegen zijn er vijftig voor-aan-staande délichten met een kind opgepakt. Dit soort Pedrovielen op hun eigenste van binnen uit gevoelde Kinderlijkheid!

De Nichal Facksons van de huidige ‘Maat-pakschapij’ de Boar-derlines van de op drift-geraakte vruchteling. De afdruk in het zand van die enevluchteling, heeft meer impact, dan een ‘Ver- spréék-beurd-verklaard in de grote vergaderzaal van de Verenigde Naai-ties!

Honger-rije en Trump gaan onder de werktitel : “What the heck; what the hack, een virtuele Grens door Facebook van de Zück- zoekkerberg trekken. De ‘Snowden-plannen’ van Snowden en Wicked-leaks en ander Klieks op het Minternet, worden zo gehekst, dat je je kunt afvragen: “Who is an-nexed?”

De Hèllende is niet in een woord samen te vatten, noch het ‘ex-zend-trieke werk van een ‘Dip- Oh-plomaat’ en zijn Vooscabulair is niet opgewassen tegen meer of minder abjecte opmerkingen van Haat of af-laat ende druk van buiten! De Dé-mooi-gratie kan er in deze Fucks-populairdinair naar fluiten..

En dan zie ik toch liever die Emotionele Liembourger in korte broek naar de Ballen van zichzelf en die Club fluiten! Want daar zijn geen diplomatieke woorden voor nodig! Geen woorden maar daden! Oh, sorry, dà’s van een andere club!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>