A C T U A L I T Y – Personeel zegt tegen Wiebes .. Leuker kunnen we het niet maken..!

Nog al W I E B E S dat ‘Personail-them’ misbruik van die regeling ging maken! Want ja, als er een weet dat Belasting het niet leuker dan leuk kan maken, is het wel het personail-them zelf wel!

En op het woord ‘Af-trèkken en d’r bij blijffe’, ga ik maar niet dieper op in ! Alhoewel di érectie, eh directie’s morgens vroeg ook niet altijd aan hun trekken komen! En als ‘nog al Wiebes’ je betaald zet, ja dan hoef je dat weer niet af te trekken!

Nou ben ik bij ‘op-tellen ook niet de sterkste , alhoewel je mij niet moet onderschatten, blijf ik op m’n tellen passen. Alhoewel ik in ‘vér-tèllen beter ben, dan de verhalen die over mij de ronde doen!

Ik ‘Ver-Kíes-zingen boven stemmen, want de Stèm-verheffing van die ‘Blonde I-die-joot met S 5- es vijf, leg ik het verzwijgen op. Want ik maak zelf wel uit of wij naar de knoppen gaan! Ik loop ouderwets naar mijn Radio en T V en draai de Knop en virtuéél zijn nek om! Wie ?, nee nee dat ga ik hier niet van de daken of een Tower schreeuwen! Ik doe er het zwijg en verzwijgen toe. Ik Duck de waarheid, en ga een ‘eendje verder’ rustig aan een vijver de eendjes voeren.. Als Disney ooit had geweten, dat eh er een Vreemde Idiote Eend in de bijt zou zijn, had ie er hoogst persoonlijk voor getekend om die ‘vreemde eend op de tekentafel om zeep te helpen.’ Maar we kunnen alsnog die geschiet-de-nis bij- stellen door ’m uit te vlakken, of te gùmmen.

Hou je op de vlakte, wat weer niet geldt voor Aleppo, maar er lopen meer Aleippo’s rond op deze aarde die alles van ge-weerloos-alarm om zee-p helpen. Als je geen eigen-waarde hebt breng je alles om zeep! Geen wonder dat Rasputin door zelfhaat zich uiteindelijk ook om zeep helpt, En dat de meerwaarde van een half millioen doden op de koop-toe van de uitverkoop gerekend moet worden.. hoor ik hier in weer het zee-mantische woord ”Móórd den?”

In December is het tien jaar geleden dat S A D – D A M N E D werd opgehangen aan het verleden, oh-vér-leden! Er is nog niks veranderd! Je Hàkt en hangt er een op, en er komen tien I S I S S E R S voor terug. Ik ga maar eens naar S N E E K toe, heb je prachtige Tuin-slangen, die een prachtige ijslaag kunnen vormen. Zelfs de -wormen uit veer- spiegelen zich onder de grond er aan! Ik hoor ze het zeggen: “Wij komen er aan!” Wormgaten zijn dat niet die dingen die alles opslurpen? Zou wel zo rustig zijn, voor de toekomst!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>