A C T U A L I T Y – Oh, ik verlang zo naar het Kleedkamerfhokje..

Als U nu een slecht geweten heeft, of schuld-gevoel moet U gewoon even buiten gaan staan. Dan worden alle Vhèrsen-spinsels schoon gespoeld! Kan geen was –reclame of machine tegen op! En we gaan niet ‘zeiken’ dat doet he buiten al!

Want er is niks beters dan een Schoon geweten, maar als ik dat ‘schoon had geweten’, was ik Uw Schoonmoeder ook niet vergeten! Maar m’n Schoonvader smeerde ‘m al voor dat ie als sméris ‘m was geschmierd!

Heeft U ook al de buik vol van de Vollemaan? 1 4 November komt de ‘Grootste Dubbele Volle Maan aan de Horizon staan ! ‘Hoor ie Zon?’ Nou er zijn tijden dat ik de Zon niet hoor branden. Ook al staat de hele wereld dankzij Rasputin in de Vlam, en de aard-en baardverschuiving zijn niet de schuld van van der Krap en de N A M, maar voor mij kan de Hele Ram-Blàm-N A M aan het gas, geef mij maar kindergras om op te spelen! Maar ja het Kind in mij zal met mij zich nooit vervelen! En het Kind kan de was doen!

Wat weer niet gezegd kan worden van de ‘Wining’ Peuter-L-euter Trumppie Dòmp-pie! Zodat Pappa Obama, het kind bij de ‘Wassen Neus’ moet nemen en hem als Todler- Peuter dus bij de lès is more te houden!

‘Obama – Drama schijnt ‘m achter gesloten Deuren ‘Huis Clos’ de Pleuter een lesje hebben geleerd, hoe hij Ghillary, bij het laatste Débacle zich moet gedragen, Er schijnt dan ook een Kleedkame-Badhokje op het Toneel van Las Vee-gas te staan, zodat ie als ie zich missbehaved kan gaan schamen in het verkleedkamer hokje!’

En het woord ‘fhokje,’ hebben wij gewoon even niet gehoord! Het Debat schijnt met 5 minuten vertraging via C ie- e N- e N’ te worden uitgezonden ! Zodat Donaldo Saldi Saldo do ‘Hieper de Piep per zal over komen!’ Oh, wat verlang ik weer naar Dappere Do Do, toen liepen wij ook al van het Tv-kastje naar de muur! En nu lopen de Joden tegen een Klaagmuur van verwijten aan! Ik zie alleen maar De Vers – Sint schijnend en schrijnend door de Bomen staan!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>