A C T U A L I T Y – N O – B È L – Is Looking for B O B D Y L A N ! : “I W A N T Y O U !” zeggen ze!

Onbeschrijflijk : Bob Dylan de man van het Woord verzwijgt zich in stilte. Nó – Bèl trekt aan de No-od-rem! En Ad Rem trekt nu ook aan de Bel, Literature –luurt, en moet vast stellen dat eh Times are changing!

Bob Zimmermans alter ego die zich zelf het verzwijgen op legt.. Zo’n man verdient de No Bel prijs van de Hans Klok-verdwijntrucs !! How many roads must The Nobel prize…. Walk before…

Marijke – Wie – Hell – wegen gaat lopend naar haar voornaam in Heaven toe! Lijkt me Hell of a Job. En ze heeft haar testament opgemaakt! Oh, ik dacht dat ze alleen haar Geen-gezicht op maakte! Ja maar, dat was een Masker, Z Z en de Maskers: “Het is weer tijd om op te staan!,” hoe ze zich zelf verborg, is naakt túúrlijk geen garantie dat ze er in de ‘Hel of an Hemel’ er ook zo uitziet! Meestal laat je daar ongewild het ware gezicht zien! En daar schrikt ze dan zo van dat ze zo weer uit de Hel-wegen en verdoemmenis met beide beentjes weer op de aarde staat! Dà’s mijn Privé-mening! Tijd om die bladzijde over te slaan !

Nobel comité heeft het zoeken naar Bob Dylan opgegeven! Nou dan Prijs je ‘m toch het graf in, als zichzelf voor dood houdt! Want van dood hout zaagt men planken ! Ik zou me ook niet laten kisten !!
No bel –prijs : I want You ! want you so bad, dat je niet antwoordt! Like a Rolling Stone

En nu geheel iets anders: Je zult maar ‘L U L –de Kleine heten! Ben je wel een ontzettende grote Eikel! Aldus een Kermis-s-explotant!

Vanwege De Herfst-vacantie ben ik zoek naar mijn Lidwoord in de Bossen…Als je er geen één vindt, ben je sowieso een Eikel!

Donald Trump zakt in de Peilingen, en daar zákt nou eens niet mijn Broek van af!

?wpisrc=nl_evening&wpmm=1

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>