A C T U A L I T Y – Great ‘Test-ik-all-Ball’ on Fire

M I S S P I K K I E

Alle Vruchtelingen in het kamp zijn Geclowned, zodat zodat Circus Plensz, protest heeft aangetekend.

Ook de Max.tijd om voorbij jezelf uit de bocht te vliegen, blijkt in de herhaling , niet voor herhaling vatbaar.

De Vluchtelingen stroom in het ‘Nauw or never’ van Calais blijkt een ‘eendzame stroming’ op gang te hebben gebracht.

In Rotterdam voelen ze zich als een Vìs in het water, toen de ‘Herdertjes lagen bij Nichtten in het veld ‘Kuyt-schoten!’Je moet ook al heb je er de ‘Bàl-lùllen-verstand van,’ altijd voor open doel Door-schieten! En binnen de tijd op-schieten!

Donald Trump heeft Politiek Nazi el- aangevraagd in het ‘Nauw or Never van Calais,’ maar werd op een vlucht –ballon boven de zee-spieghel gedrop-lùlt! Hillary Clinton blijkt volgens Donald Mc Donald ook ge-Clowned te zijn. Maar aangezien Donald ook een Wassen-neus van Madame Toussaud bleek te zijn, haalt Hillary daar haar neus voor op!

Maar of op 8 November ook de neuzen dezelfde kant op staan? Vraaf ik mij af. Sowieso vraag ik mij af, of eh Mek Donald die blijft Mèkkeren wel de eindstreep haalt?
Of net zo als menige Mara ra ra thon- loper aan de Finnish ter aarde valt.Nog twee weken te gaan! De Stèmming zit er zo goed in, dat ziekenhuizen Patho- lóóg- isch er om zeer geïnteresseerd zijn of ie wel de eindstreep van het S 5 onderzoek zal halen!

Maar Sex met 5, maak daar maar meer dan 10 officiële aanklachten van. Zo te zien hebben deze vrouwen niet te klagen over aan dacht. En je zou toch denken: Donald had je daar maar eerder aangedacht! Maar met de arrogantie van F-word You, lijkt ie meer op die Boxer van: I’m The Greatest-ticall die er is ! Ja, en dan ben je uitgeluld!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>