A C T U A L I T Y – F B I heeft de Wet overtreden.

Hillary Clinton maakt nu de écht October-revolutie mee!

Alle bezoekers van de Dierentuinen zijn voor het afschaffen van Marianne In-thieme!! Ze is volgens velen bij de Beesten af!

Frank kan weer de Boer op met zijn achternaam! En dat wordt W – I N T E R !! Winnen zit er voorlopig niet in !

En de Grand Prix van Verstappen doet met de anderen door de Bocht aan het Cijfer & Letter-spel mee. Verschoven opgeswchoven afgeschoven, optellen en aftrekken..Klaar maken op Uw Plaats 1- 2- 3- af! Tèllen is begonnen!

F B I heeft de Wet overtreden. Hoofd F B I heeft Bewust onthullingen over Donald Duck J. Trump achter gehouden!! En de E- mail kwestie van Hillary ook al twee of meer weken achter gehouden, en op een goed moment gepubliceerd! Hillary Clinton staat nu nog maar 1 Procent voor !! Desaster! Overhe3ids-dienaren mogen rond verkiezingen niet de Politiek beïvloeden! Overtreden ze de wet! Krijgt nog een staartje! Maar als ze wel wint kan ze na de Beëdiging strafrechterlijk vervolgd worden! Juridische en Politieke Puinhoop dus!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>