A C T U A L I T Y – De Slag en inslag van afgelopen week Shoot not to Kill..

Het volk als af-leider stèmt met z’n voeten en geweten : “No Passeran!”Jullie zijn ons vergeten! En in Hong- ga –rije sloten onder de vijftig-procent de tegenstanders zwijgend de rijen.

Don’t Shoot to Kill the messenger een St- st-oerlemans is het Vér-zwijgen opgelegd en beelden spreken meer dan de Waarheid dood zal zijn! “Ja nee ik hoor het u zeggen..Verstappen de snelheidsduivel..

Duivelskunstenaars die er niet van overstuur raken, als ze de dood in de lens van hun auto zien! De uitdrukking :“Verstappen door de Bocht heeft nu al légendarische waarde!”De Engelse commentatoren spreken bij iedere bocht de Dutsche naam Verstàppen béter uit dan daarvoor vursteppen!

De afgelopen week ging Sharon; Neville Mariner streek zijn Stok tot Halfstok, Aleppo krijgt de laatste Tank Cyanikale Zuurstofka-do odt en verdèrf: “Stèrf tocjh allemaal! Alle Ziekenhuizen zijn Platgebombardeerd, en alles over M H 1 7 wordt door Rasputin Ge-récapituleerd! En iedeeréén die de waarheid spreekt wordt op de Russische T V- door de P-réétzend-tatort ter plekke afgevoerd, en het verzwijgen van de Dík- ta – Tureluurs word je er van !! De 21-tig-ste Eeuw gaat op herhaling van de vorige Eeuw , wat eigenlijk niet voor herhaling vatbaar is. Een Vat Olie is ‘vatbaar!’ Maar Rasputin is stèrker dan de Waarheid dat in de ogen van een sterk Rust- land dat niet ís !

Ik sla maar een Slag in de ruimte.. En na zoveel jaar heeft eindelijk onder leiding van Taai – ker Woods The Europeanen de Woods in geslagen.. Maar aan de beelden moest ik wel twintig jaar terug denken, toen eh Langer een Golfbal in de Kruin van een Boom sloeg! Nu gingen alle ballen de rugzakken van toeschouwers in! Ook in die van de Vader van de Belg Pieterse! Maar Bernhard Langer hing létterlijk en Figuurklijk de Boom in !! En sloeg in een onmogelijke positie de bal in twee slagen de Put in! Dus ik wil maar zeggen: “Sla je slag, ook al zit je soms in de Put !”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>