A C T U A L I T Y – De Privéé-lezers zijn geschokt !! Door de ‘k-Ontlhùllingen van..de Prins geen kwaad!

Wilders is toch wel meer niet aanwezig! Laat staan de Ruttiaanse Verdhoofd-persoon! En het Populisme is dus nu On-officiëel tot Het Groot Diktaattort verklaard!

En Royaume Guilliam geeft Vér- Rechtstreeks Commentaar! Comment? Langs de Zij-lijn van het Volk! Cést unpossible de Traduire! Et je conduire comme une Bètta! ‘Plukkie Yoe Tie Vie!’ Ah, oui , c’est La Vie, La Vie-ts zult u bedoelen! Zo en nu ga ik even tijdens de Vér- Réchts-zitting Sjoelen met die valse Neven-en-Nichtten schmoelen!

Ben eergeesteren In-ghe-Tent als ik plotselinks ‘Bent-on-the-Rund’ ben geworden! Kun je je ook in-enten tegen verkeerde Hersen-spinsels? In de moderne Vrije-r Ver-Taallinks is alles aan alkaar vast-geschreven! “Oh, kunnen ze ook niet zie Vertweegenwoordigers aan mekaar schmeltten met al die Kami-kaase-koppen in de Twee-der-de-kamer is nog geen Meerder-dan-minderheid?

Boze NS ‘ers dreigen met staking! Maar vanwege de Collégiale omstandigheid, gaan ze er zéker niet voor-en-dwarsliggen!

Wel leuk al die réacties in de Fabeltjes-ochtend-krant, nu ze boos zijn dat een bepaalde Kroonningklijke Framilllie er niet om liegt, in een nieuw boek wat ‘zij’ de lézers niet zouden kopen! ‘Laat die mensen!’

Fantastisch, lézers die geen enkel –Privéé-moment wordt gegund, als het om Plievéé- rélevéé aankomt! En scheiding van de on-machten, kennen ze al hélemaal niet ! De hoofdpersoon van Spoelliana is qua ‘K-onthulling veel erger dan men Zwart-op-Wit kan bewijzen! De Krant die alle Deuren opent,die dus voor de Royals – gesloten moeten blijven! Is het nu Hippocrates? Of Hyppo-crisie? !

Populisme wat. ‘Zakgeld’ mag je niet zeggen! Want achter de Zoest-Dijk ligt nog steeds een Zak – Geld van de Slockheed-affaire.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>