A C T U A L I Y – One Day After..

‘Simon Pereztroika’s tijd,’ is nu écht voor bij! 9 3 + jaar geworden- just passed away this night! Terwijl ik toch liever Ras-spoed-in de komen de dagen na de M H 1 7 ‘k – onthulli-lullingen , liever zou willen doodzwijgen!

En al hélemaal niet over A-Lèp-po beginnen , want dan barsten de ‘Bom-vaten van agressie’ in mijn lijf en hoofd! Maar ja, als er één dat probleem als overgewicht van een ‘Beauty-zie de Kont-tekst Reetgoeie teksten –Queen’, kan aanpakken is het wel Fiddle de ‘Berg je dan maar of Jéricho gó gó Donald Duck T R U M P ! Jhonnie gó gó be good!

‘Hij ’Donald dus zou de hoofdprijs op menige ‘schiet-festijn hebben gekregen, door zich volléég-dig weg te cijferen voor Ghillary Rodham Clinton! Zodat de Hoofd-prijs om door te schieten boven zijn hoofd hangt.

Er zijn nog twee Beauty van contesten te gaan.. waar van de Town-city Hall wel de meest ‘Tricky dicky Nix-on-de-hand’, wel de gevaalrijkste is. En met het gevaar dat he gehele Bouwwerk van de Trump-toren als vergissing in stort, stort ik mij al vast op de Premmende vraag, of die ‘Maple Tepel’ van een derde vrouw in lijn van de sterfscheidings-opvolging’ wel genoeg te eten krijgt! En of die Barbie-pop van een v-échte genote?’, zo te zien aan de Feestlift en Feestlippen wel de mond is gesnoerd.

Toen Vanessa de mond werd gesnoerd bleek ze als bij-verschijnsel ontzettend te lispelen! Hadden ze de tepel op de mond genaaid.. En aangezien Trump afgelopen nacht ook eh behoorlijk lispelde… enfin ik doe er maar het dood-verzwijgen toe. Eigenlijk behoorlijk zielig als je met zoveel non-vermogen alleen maar een Barbie-pop tot je v-échtgenote kan maken..

Ondertussen tikt de tijd en de sex-bom door! Do I’ve to say more?

Het is niet alleen vijf voor twaalf maar ook vanmiddag vijf voor één, als het J I T- onderzoeksteam – zijn we e r toch ingevlogen met Wonderzoeks-resultaten over de M H 17 komt! Doel is alle brokstukke die twijfel vermoord-zaakte, tot een ‘leg-puzzle je er niet bij neer’ tot een overafgetuigde Vooroordeel van Rasputin weg te nemen.
Uit geheime Buk-testen blijkt dat Rasputin maar beter kan B Ù K- ken, want uit overtuigend test-matériaal is gebleken dat zelfs de vinger-afdrukken op Satelliebeelden te zien zijn, en waren!
P S : Ze hebben in dat vliegtuig toch geen Buckler-bier geschonken hè?

Eerste Baby met drie A Ú D E R S is geboren.. Dat wordt natuurlijk onder leiding van ‘John de Geld-Mol-Wolf’, een remake van “Wie van de Drie is de échte Bay bi !?” Maybe geen van de drie!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I Y – One Day After..

  1. wederom met plezier gelezen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>