A C T U A L I T Y – Vroeger Früher war ein Mark viel geld wärt!

Wat een Dwaas-blaak, Man hou je kaken op mekaar! Mark ik ga slapen “Wèl-te-Rutte!”
Ik duik onder in mijn Dekje –badje, en jij springt te hoog van de Duik-plank, en om naast je Kerst-bàl-lullen uit je nek te springen, springje naast je ‘stoute schoenen’, die je niet aan-trekt! Dus word je door de echt Slimmeriken het grote Verzwijgen oopgelegd!

En ondertussen geeft Mark geen Krimm als de Onderste-boven-steen schritje voor schritje de grafkelder in wordt verzwegen!

Alhoewel de P – ersoonlijke V – oorker V – an Mark de Quote I S : “P L E U R O P joh! “ Terwijl je vroeger naar F L E U R O P ging om je Ex- en Necks-cuus aan te bieden!

En het Na-apen van de slechte situatie van de Mens-aap, is ons ook niet vreemd!

Zo’n dertig Prooicent heeft geen Doodcentaire-vergunning om les te geven! “We zullen ze een ‘Lèssje is more léren!” Komen ze nu pas achter dat het Niveau “Vrij vertaald: Erbarmelijk dich is!”

En B L I N D moet vertrèkken! Oh, ik heb .m noooit zien staan !

Mark Rut-op joh. Je Fautororiteit is dat ik als ‘verzwijgende meer-minderheid de Wilders aanhang wel begrijp.’ Alhoewel er dus weer wat Roos bij komt. En Mark had al na het Preferendòm-dòm last van Roos.

Maar zo te zien bij Zomerkwasten heeft ie daar geen last van, alhoewel ik al roos en jeuk kreeg van het kijken naar zijn Harinkakerij!

Ik ontleed niets dan Flijdel-duiterij!! Een ‘héét ter Oh Oh neef of nicht’ die alleen de toest van het tien-vingerige Pianissimo onder de knie van de Poliniettici heeft!

Ik was al bij de eerste alinea van Mark Wel-te –Rùtte al in slaap gevallen, en onder de ‘wallen van mijn Spieghel-ogen’, werd ik af en toe met schrik wakker, als in een ‘nicht-merry’, waar ik sowieso de Bàhl-lùllen-verstand van heb, of had.

En vanmorgen werd ik wakker met de single van Gerard Cox.. Oh nee hè? “Is die Zomer nou nog niet voorbij?” Nee hé Eikel, hij moet nog beginnen! “Wakker worden!”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Vroeger Früher war ein Mark viel geld wärt!

  1. wow, wat zit er veel in de taal en wat haal jij dat eruit! spijkers met koppen! met herkenning en plezier gelezen X

  2. Naar aanleiding van Uw Réactie, schreef ik denkend in mijn Hoofd: “Als je de T a a l als Woord omdraaid…, ‘L a a t’ ie veel achter! Taalnoch Teken? Ik doe ze allebei! Het Woord verlost zich in mij!

    Dank U voor Uw réactie, word verle le legen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>