A C T U A L I T Y – Vannacht Live gekeken naar The Presidential Debate

C N N – P O L L : Hillary 6 2 % Donald Trump 2 7 %.
Hillary T R U M P D boven Donald Duck uit ! Trump was niet écht bij de les. Heb vannacht gekeken! En bij de undecided voters in Florida, liep 2 5 % over naar Hillary Clinton. Het is verbazingwekkend om te zien hoe een straatvechter–oplichter zonder knowledge in zijn eigen arrogantie valt. Als dat President van Dramarika moet worden, is dat Het Faïlliet van de U S A Maar we hebben nog twee debaten, eh debatten te gaan. Eigenlijk heeft mervrouw Clinton veel meer ‘stamina en ballen dan Donald Trump!’ Bij C N N viel op dat Trump tig keer glazen water dronk, en hillary geen een! Misschien staat dat symbool voor Dorst naar Macht..Trump viel te vaak in zijn eigen zwaard, als de Tax aan de beurt kwam. “Ja, als jij nou ook eens Tax betaald!”heeft het Leger er ook iets aan!” Enzo voort enzovoort! Ik hou het hier bij, want ik was vannacht om kwart voor drie uit de veren! En wat iedereen zegt : “Zij kwam als Vrouw Presidentialler over dan de Blaaskaak!
Wordt vervolgd, nog twee debaten te gaan! 8 en 19 October!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Vannacht Live gekeken naar The Presidential Debate

  1. ik heb het niet gezien, maar door jouw ogen zie ik het helemaal voor me – dankjewel Joshua

  2. Oh, vandaar dat mijn ogen zo moe zijn! Ik dacht als: “Er kijkt “Veilinga at voor alles mee!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>