A C T U A L I T Y – Met alle geweld ben ik nog steeds Joshua Hoogveld! Niet weg te slaan!

Hoe ik me voel? U overvalt mij met deze vraag. Het Blauwe – A Há Erlebnis-karretje, staat nog als stille getuigen van het af-tuigen wat mij afgelopen zaterdag-ochtend om zes uur overviel.

Ben afgelopen zaterdag na het opschonen van de lees-tafel buiten op straat in mekaar geramd, door een zeer agressieve persoon, waar ik me niet tegen kon verzetten!

De machteloosheid woede en geluk dat ik het overleefde, doet er niet minder toe, dan dat ik met behoorlijke woede, en heel hard schreeuwen, niets hielp…, het overleefde. Het is vijf uur- letterlijk zes uur! De mensen zijn gaan slapen. Ja, dat is duidelijk te horen. Noch ben ik niet verloren.

Had aanvankelijk hoofd-pijn, whiplash-nacht-merrie kwam terug, en was totaal kapot! Ik heb van het M-incident officieel aangifte gedaan! En op de achtergrond wordt er meer gedaan, dan dat ik hier uit ‘precaution’ kan neerpennen!

Don’t you worrie B I Happie… Ben even met andere gedachten bézig. Dus even geen Actuality, zoals U dat kent. “Het was n.l een Prettig Weak-end !”

En morgen gezond weer op! Heb twee dagen geslapen. En mijn lichaam heeft zich wonderwel hersteld!

Leuk land leven we in..Maar de Agressieve woede in de ogen van de aanvaller- onder – de pillen waarschijnlijk, zal ik nooit vergeten! En de Machteloosheid!

Tot morgen! !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Met alle geweld ben ik nog steeds Joshua Hoogveld! Niet weg te slaan!

  1. ooooh Joshua….. wat afschuwelijk! je bent wel een kranige kanjer dat je je er tot zover behoorlijk doorheen slaapt en waakt en er nog bent…. ik kan jou niet missen hoor, we zullen doorgaan! wees omarmd, Anne

  2. Dank U wel.. Ik heb bij de I J S B R E E K E R vanmiddag de Bewakingsbeelden gezien.. En raar om jezelf de ysbreeker te zien verlaten.. Maar de Twee Suspects are Spot on! Veder gaat het wel weer. Had vanmorgen veel huilbuien. Arts ze, dat ik P T S S had.. Vandaar dat vele spontane gejank.. Maar inderdaad ik ben niet kapot te krijgen. Alhoewel je dat niet te hard moet zeggen! Dank voor Uw réactie U sprak met

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>