A C T U A L I T Y – Keelklachten? Die opmerking ‘schoot’ natuurlijk in het verkeerde keel-gat!

Kan bij mijn ‘gezond-verstand’ niet geloven dat the medical-record from Donald Duck Trumpistisch gezien very healthy is. Zijn Geestelijke vermogens ‘liegen’ er net zo als de rest niet om! En hij heeft het woord ‘Delete- die –liet-ze-gaan’ goed in z’n oren geknoopt !

Volgens een ‘Geheim-Dossier’, heeft Trump nogal last van de ‘Ghillarytisch’ wat nog al versterkt op z’n achterban-k over slaat! Nou zouden we graag dit ‘van-onderwerp-je-er-nooit-bij-neer over slaan, maar Trump gaat natuurlijk met dit soort rapport-cijfers nooit over!

Dus houden we er maar over op, maar ik heb wel op mijn P C the Delete –knop zo ingesteld, dat iedere keer dat hij in beeld of op sound verschijnt, de verbinding op zwart gaat!

En daar zijn de ‘Zwarten’, zoals je ze niet mag noemen erg blij mee! Trump als ‘Black-out–spot er maar mee.’ Naar nu blijkt zijn de Keel-klachten van Hillary Clinten te verwijten aan het feit dat vele opmerkingen van Donald Duck Trump in het verkeerde Keelgat zijn geschoten! Oh jee…. Ander onderwerp.

“Mark”, oh nee die daalt ten opzichte van de Neuro ook in waarde. En de Heks van Mingland, daalt in the Lowerhouse ook behoorlijk onder de waterline van The Thames.

Brex-Kill-doodt the Music the May I died. What good is for Brittain, is koed for Europe! Je moet het maar durven te zeggen! Je voelt je dan wel in de Refugee-boot genomen! Een land wat geen vluchtelingen op neemt hoort niet bij Europe! Dus nemen wij straks ook niemand op, uit dat land on the otherside of the road! Rule Brittannia wordt door Europe opgehangen, e n d ‘Over-ruled!’ Order Order: “E R is maar een Order : “One – Ordre!” The Britse Soldaten die voor de Vrijheid hebben gevochten en hun leven hebben gegeven, draaien zich om in hun graf. Ik wil het handschrift van die May – Bi wel eens lezen. Inkt zwart moet dat zijn. Nee nog erger, een Inkt zarte bladzijde die met geen Political-Pen is te beschrijven! Alhoewel Marie Le Pen- Oe la la – dat weer een Middelvinger van een opsteker vindt ! Vive la Ré-Poep-blique ! Vive La Fragrance!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>