A C T U A L I T Y – Goede morgen zeg! “What the H A C K ! “

Goede morgen zeg! “What the H A C K ! “

Vijfhonderd Miljoen “Ya Hoo’s dat mogelijk gehacked!” Dus Ya-hoo-verder?, is niks meer waard om verkocht te worden. Dat noemen ze nog eens “Gehacked van iets maken!”

Je kan natuurlijk ook de Hacken in het zand van de woestijnenij zetten, want ook het Passport van Mevrouw Oh Bama – drama is Gehacked!

Allen de Portal tot het hogere in het hiernamaalsvandaals is nog niet gehacked !

En nu nog De grenszen van Europa Hacken, heeft iederéén toegan tot de Hemelpoort! Hoef je niet te wachten tot je gépastureerd in de kist ligt. Da’s pas Idéémooigrafie! Alle Problemen volledig opgelosted ! En ook geen last meer van Mostard na de maal-en-Baal-tijd!

Bij Fleurop zijn de ‘Pleurop na-bestellingen’ niet aan te slepen! En d’r is maar één ‘adres-onbekend’ van ene Mark. R met heel veel ‘air’ heeft ie ze naar de Bedaardencentra doorgestuurd, waar ze oud en eigen-‘wíjs’ geworden alleen maar riepen: ‘Mark Wie?’

Oh die: “Oh, die mag geen naam hebben!” En ook al is ie Voornaam, niemand kent ‘m bij zijn voornaam! Je kan zeggen: “Mark-er-waard-hier een toeplasselijk stilte voor de storm!” En als die gaat liggen, hoor je alleen nog maar de biggen, die in de stront van de buurman gaan liggen!

Boete geldt niet meer voor Justitie, en Boetekleed gaat naar Mark Aurélius g-Ruttenier in ongelijkverstemden!

Rusland stuurt alsnog Ver-raad-dart-beelden van M H 17 door!

Je kan natuurlijk ook zeggen: De Wereld is zo Lhack als een mandje!

Ook een tekort aan Domoor-hersenen vast-gesteld!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>