A C T U A L I T Y – Emile en andere Op – V L A A I- E N D E M Í S S – K L E U N E N !

Kütte Morgen…, Hoe klinkt trouwens Liem of sliembourgísch geweld in het Sliemboergs? Zit daar bij geweld- dig en dadig een accent, waardoor het voor Démilebiel agressiever euverkommt dan in het met de vlakke hand van Miss-verstand en Maas en Waal?

Ja als je bij de K L M werkt zul je wel meer last van Op- vliegers gehad hebben. Of minstens het Heen en Weer van Doctor-Anders P. Je kunt er maar de ‘P’ in hebben.

Bestaat er ‘buy ze wee oh wee’, ook Thuisselijk-geweld? Cameel Eurlinks en Heks-partner moeten van de Ofvizier elkaar dood-zwijgen, oh wat zeg ik nu?, of elaar Shekscuus aanbieden! En daarna in het plaatselijke Capelletje een schiet-gebedje prévelen! Niks Miss met Sliembourg !

En die andere Verzetsleidster van de E U, had ook nog een ‘start-en-bij-baantje’, die ze nooit had opgegeven! Dus ik zie eh, ‘Bill van die Billyarden-rekening Gates’ of Heaven, geen rekening met Smoes-Kroes houden, en de Bill duur betaald zetten! Nail-ly Smith Black Mombossa Kroes zal bij een Cruise als Captain off the Board ook nog wel een Captain of Mindustrie op de Zwarte zee met geld hebben.

Ja Ja, Het Hogere Messchalon laat zich weer lekker gelden.. P-ersoonlijk ben ik daar niet aan G-ebonden, maar sluit de Kolvers naar hun hand’’ met een Handicap niet uit.

Maar ja, die trekken zich geen klap van Moraliteit aan. En reken maar dat de Sinister van de P G B – een erg hoge Handicap heeft. En nu begrijp ik ook de hogere Masschelons beter.. : “Die slaan hun slag, en zulllen altijd slagen. En die houden we er ook in, wat je vaak op de Golfcourse hoort: Zoet Kees mag ik je ballen dragen?, en daarna de koffer in! ”

Sla je slag, nou dat moest je natuurlijk niet tegen oense d’Émille zeggen. Die dacht : “Twee vliegen-vlaaien en Miss –Vlaaien- slagen in een klap! Verder zal ik het niet vér-klappen. Heb natuurlijk wel een Golfstock en ‘Stick er maar in, achter de deur van Het Clubhouse.’ Golfbaantjes..? Maar eens goed over na denken! En Neelie schmidt-Mombassa Cruise, schijnt het ‘zinkende schip verlaten’ te hebben, met onbekende bestemming richtin Pa – na – Ma- Kanaal!

Verder laat ik de Debadtten de Debatten, en neem een heerlijk bad met van die ‘Bubble-tjes golfballen’, en moet onmiddellijk aan onze Adèle van toen denken! Met die ontzettende Schaterlach die goed bij het Nieuwveau van dit ‘kabinèt-niet’ vindt passen.. Dus ik maak even Plas op de plaatselijke van het délict fixe.. verder zeg ik nietsch! “Oh ja: “De Bàllullen!”

P S : “Zèg, raak jij nou nooit eens uitge-put van die woordgrappen? “Zeg, wégwezùh jij! Wegwézùh?” Ben m’n hele leven al weg-wees!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Emile en andere Op – V L A A I- E N D E M Í S S – K L E U N E N !

  1. met een lach gelezen, en dat is heel wat waard

  2. Maar Mevrouw: “Dat had ik niet achter U gezocht!”Het Blad ‘L A C H’ bestaat toch niet meer! ” Lach het op het Nicht-kastje?, eh ‘Nachtkastje!
    Wederom dank voor U Entréé-Réactie.. En U met de Hartelijke Groeten van Émielletje of twee hebben! Groet á Voús Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>