A C T U A L I T Y – De Baardschok van die Wet was zelfs bij de N AM te voelen Dòmoor, eh Donoren en andere Tenoren

Haal Baardbeving weg bij de N-iet A-ltijd M– ooi-bezig-Maatschappij! Las ik zojuist! Dat zal een ‘schok geven! Nou voor velen in het ‘Hoge Noorden’ kan die Maat-Baatschappij aan Het Gas als ik dat zo aan N A M ! Nog een aftershock en heel Groningen en de Woningen worden het ‘ónder-geschoven-kindje van de Rekening’ en Groninglingen, die ze niet betalen!

Dan is heel Krooningen een klein ‘Italia- Pasta Basta’ geworden. Een soort ‘Pàsta – Bàsta –Malaise!’ Mij lijkt er maar één goede oplossing : “Haal N A M weg ! ‘Snàp dat dan !’ En zorg dat de Onderste steen bij de volgende Baardbeving bij die Sinister van een Gezeikte-Plasstérk en van der Kramp worden gelegd, en boven komt! Want iederéén is er nu van-onderste-boven! Flucktor et Emergo go go!!

Waar iederéén trouwens ook onderstebovenvan is is..”Nou eh?” Dat die Wet van Pia-nissimo in ’s-Extravagance er door heen is! De wat? “Nou, die wet die buiten jou om al voorbestemd is, om uitgevoerd te worden! “Welke Wet?” Die Wet die bepaald , dat als je onderste boven in je graf legd- ik leg het nu al af, want je ligt in een graf ja?, wel op je Taalfoudten blijven léttena.u.b! Maar goed ga verder. Nou als jij onder de zoden – jús ligt, jij er niet ligt! Nou lig ik daar niet wakker van! “Val jij dood jòh!” Ze gaan hun gang maar! Ze mogen van mij over Lijken gaan! Lijk nergens op!

M’n hele leven gevochten om te overleven- val dood joh- en dan gaat iemand anders er met mijn reserve-spullen er vandoor! “Tja, maar ik ben niet voor één gat te vangen! En laat me zéker niet Kisten door ene Pia nietschziejaofnee van Dijkstra! Kunnen we die Dame niet aan de dijk zetten? Of dumpen bij de Neuthanihilistische Dòmroep van een Reli-partij?

Maar ik ben niet meer van die partij! Heb ik D-6 6 redenen voor! Over mijn Lijk! “Oh, maar je kunt wel aangeven dat je die vanzelfsprekende uitvoering kan voorkomen door bij de D-arts-dokter die ook niet te pijlen is, beroep kan aantekenen! “Ja, maar ik heb geen beroep, en ik lig al onder de Zoden, en zodenjús is er ook niet meer bij om Jezus-achtig uit het graf te herrijzen! Mijn haren rijzen wel ter berge, maar iemand anders leeft nu met mijn reserve-onderdelen! Oh, als ie dan maar wel reservist is, heeft het nog z’n nut gehad.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>