A C T U A L I T Y – Ah, mag ik ook een Voorschot op een openstaande afrekening vragen?

Do dat was het W E A K – E N D van de Losse Flodders! Nee deze keer geen Ma Flodders, al schiet dat ook niet op, maar je een Rolstoel-beroerte lachen om sick Jokes is iets anders da elkaar afknallen of het Oud- Foud-en Nieuw-jaar al is gekomen.

Er is maar een oplossing : “Alle Vuurwapens incluis die ene Kandidaat die hoog van de Blaas-kaken toren blaast Str-afknallen!
En die Dame Ghjillary als de ‘Schreeuw van Munck’ the Desert in sturen, en alle Wapens – pistolen net zoals illegale na-maakspullen verbranden!
Nee hee niet de boeken.. Beschuldig mij nou niet gelijk van Vastzitzoïde-trekjes.. By ze wee, hoe weet jij dat ik Nein Kampf heb afgeslagen?
Ik bedoel : “Nine-reasons om niet doorgeschoten te zijn, is om de hele boel de boel te laten, weg te rennen van de Berg Jericho, en om op te gaan in het grotere, waar ook niemand weer in geloofd. Dus blijft er nog maar één Berg-reden over ! Je zelf op bergen achter gesloten deuren: Huis Clos van Jean Paul Sartre gaan lezen.

En als je dan nog schoten en door-geschoten voor de boeg hoort, moet je maar achter die deuren denken: “Alweer Nieuwjaar? “ Dat gaat snel ! En ik heb het boek van Orwell 1 9 8 4 nog niet eens uit! “Ja, maar ik wel ! “Goeden Morgen !

Arnold Palmer zit nu zelf in een zwart gat.De laatste Hole in One !

En het O N E – Beleid van Amerikaanse Politie is om op te ‘schieten!’

Je zegt: “F L E U R – O P !!” Maar je denkt aan de Hoofdletter “Pé er in hebben ! ”
// Yess ze Klaverjast hem in ‘t Pak ! En verder hoor ik veel Bla Bla Bla La La La ! Verkíes zingen boven stemmen #buitenhof #jesseklaver

Vroeger was het gewoon ‘Te Hulp – geschoten! En nu is het meer ‘Tè-néér-of-door-geschoten!’ Zoek het verschil! #Schietpartij #schoten

Corbyn herkozen Maar De Corbynen zijn ook dicht voor de andere tegen-helft van de Partij !
Social- I ME ook wat in England!#CorbynWins

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>