A C T U A L I T Y – Again : The Day after thr Press-conference and Fait – divers!!

Oh P E C ‘H’ kan na de overeenkomst de Ha Ha Ha er weer af halen..

Raak-U T ‘onderwerp je er maar bij neer’, niet aan ! Maar er zijn wel meer Roque – States, die zo’n Raak U T willen Buk- en ! ! spreek uit Boeken! Verzelfstandigt naamwoord: B U K.

Palestenen en Mìsraëliërs gaan in een nieuwe stad samen-wonen! En die stad heet : Jéé R U Z I E A L E M!

Het Oslo-akkoord bleek een Peres-overwinning te zijn! En Yasser Arafat bleek daar z’n ‘Judas-hand niet voor om te draaien’, voordat De Haan de Traitor- Verräter driemaal de Kr-haan had omgedraaid! U bedoelt z’n nek?

Tien jaar geleden in 2 0 0 6 werd in December Saddam Hoesseins’ z’n Nèk omgedraaid. Het hangt er van af hoe je daar tegen aan kijkt ! Maar je moet natuurlijk nooit achterom-kijken want dan herhaalt ie zich!
Steeds meer Néé- der-landers hebben na Br- e x i t vertrouwen in Vrouwe Europa! Ik ook , want mijn vrouw heet zo ! Niet dat mijn vrouw dagelijks ‘heet’ is! Maar ik raak er soms wel van de coke of de leg. Nou nee, ik kan niet zeggen dat mijn vrouw een leg-batterij is, maar haar ‘alternaaitiefe eitjes’, zijn in de Derde Kringloopswinkel niet aan te slepen!

Migranten zijn vaker Dement.. Oh, dus Giganten zijn vaker Intelligent?

Over Intelligentie gesproken..Hillary did it again! En Trump ging onderuit door een Mannequin! Manne- quin? Ja ha , dà’s een Vrouw die haar Mannetjes-putter staat!
En de Ass-hole in one werd met een finale slag de hole in one geslagen en geboord!

Haisselbank wordt genoemd: “Z O U !” Dus zoals mijn goede Vriend van de Ballullen verstand die ik er van heb zou zeggen : Niks is tot het integerdeel bewezùh! Zou-t op de wonde misschien? Voorschot gemist voor open doel? Maar ja, corruptie schiet altijd uiteindelijk zijn doel voor bij!

Drie ‘kansen’ op Nederlandse Oscars. Ik heb Oscar gebeld, die wist nergens van !

Kamer wil minder Missies.. Mrs, betekent in het Engels Vrouwen! Dus onze Vrouwlijke Sinister gaat zich als eerste ontslaan? “Lijkt me een goed Idee. Nu Mark my worst nog.. nee hee, niet wat U denkt : “Weurst” is dat! Wat een St hennis om niks zeg! Alhoewel je Hennis met Mark natuurlijk een ‘mooie Hans Worst kan voor houden!’

Nazi-veiling van de baan! Was een hele Na-zit!

A L – A R M over Coke-smokkel wordt niet over zonderwhandelt!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>