A C T U A L I T Y – a Long en Winding road for Hillary Bonham Clinton.. En wie trekt er aan het L O N G – S T E eind?

Een ‘Healthe-issue’ voor Hillary Clinton en Bad-min-Ton is éénzaamheid.

Zelfs Robert Long heeft een ‘reserve-long’ aangeboden, alleen het ontstekings-mechanisme is zo besmettelijk, dat op de Longe-duur Trump de Longen uit zijn Lijf blaaast , om haar weg te krijgen. ‘Long zal dat niet duren!

Het begint met een verkoudheidje, en dan wordt je zwanger van de Behanger of de Doodstrijd begint. Nou, we kunnen toch niet zeggen dat “ze” op Leven en Dood elkaar de hersens in slaan.

Als ze elkaar nou eens over-slaan en elkaar omHealthen. Zou ealth dat ook wel prettig vinden. En mevrouw Els Borst weet als Medicus in Heaven wel een oplossing voor de ‘Long-end-Winding-road to the Presidency!

In Troosterburen hebben ze het ‘Gif-t- en- andere- Gas dicht gedraaid’, zodat Wie S H E L L over come some-day zich het ‘Leb-lazerus schrokken, omdat de geld-kraan daardoor te vroeg werd dicht gedraaid, zodat Sinister Kamp te Kampen had met minder inkomsten, dus de Begroting net voor Prins-zes-jus dag geen 7 voor het Troonrede-rapport kreeg!

Nou hoor ik ‘Mark my Worst’ al weer vloeken, wat voor het W C D A “Vloeken in de kerk was en is’, en dat zal voor Mark Worst wézùh! Alhoewel daar mee de suggestie wordt gewekt en ingewekt, dat ie meer op Worsten valt dan een Mhetro-sensuseksu-juweel lief is.

En een Worst in de Morgenstond, is Phuma – Buma onduidelijk wat er vertaalkundig achter kont ! Sorry dat ik hier niet de ‘m’ type, maar de Moraalbanaliteit is bij ons ze Premier Cru al een tijdje zoek!

Ik verheug me nu al op de Troon-Kroonrede, die volgend jaar vanuit de Achtertuin van de Buren op Het Beginnershof zal worden voor-uitgesproken, zodat iederéén voor niks naar de Troon -rede om weg te blijven- is gekomen. Zodat de Zwakkeren weer op stal van de Paarden staarten n lullen zijn geparkeerd!

Volgens ‘Geruchten’ wordt de Troonrede door Lucky – T V – geschreven, en door De Drie Dames van ‘Ha Ha Krooningklijke Drhoogheid’ door haar Drie Dochters voorgelezen!

Maar wat doet Há Há Willem-Alex-anders dan? Oh, die schijnt het Onkruid van de Tweede Kamer aan het wieden te zijn!

Nogal Wied dus dat ie zo stoned als een Garnaal van Kloot en de Bi- over kwam ! Maar hijj heeft ook iets nuttigs gedaan. “Oh ja, wat dan?”

Nou hij heeft op het Beghinnenhof een Zaadje voor meer Déé-mooi-gratie geplant! En Gee Wilders zal iedere week dat zaadje Water geven als het Krooninklijke Waterhoofd ge-ïrrigarieteerd verhinderd is! “De wat?,Kunt U dat herhalen?” “Nee hee, dat is niet voor herhaling vatbaar!”Goeden morgen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>