A C T U A L I T Y – Volgens een Commercial en de Grííístelijken is Den Heerrèctie mijn R H E D D E R !! Hallo Goei morgen!!

Goeie Morghùh ség! Met deze commercial wakker worden ben je wel snel uitgeluld! Heer-rectie punt en snèl . Klaar is kees hoor ik ‘m net niet zeggen. En het is punt eN eL-s wil er al hélemaal niets van weten.

Sinds ze voor iedere Plastic Zak vijf cent vragen, vraag ik naruurlijk voor de inhoud bij ‘Klaar is Kees!’ ook vijf cent!

Daar zal Jo Vincent geen valse nood-te-kraker om laten.. Want sinds ze na het eindslot van de Matthäus Passion altijd roept : “Zo die hangt weer voor een jaar!” Neemt ze daarna natuurlijk een BavAria..

En verder vraag ik mij af, hoelang Brexit het niet dan Nex-it het ook niet zal uithouden : Relaxt it Don’t Brexit Don’t do it ! Zingt al dagen door mijn hoofd! En, ‘Nexterday all my Babbels seems so farrage away , now I look to go and hide away , Oh I believe in Pèsterday ! Oe hoe hoe hoe hoe Nexterday! ”Dat had Zeur Paul natuurlijk ook niet kunnen vermoeden dat het refrijn van een Refrijn niet zo refrijn zou zijn !

Farrage treedt op…door af te treden.!@actualities #Brexit

Van geheel andere Orde: Grííííístelijke Homo’s die Het Kruis erenheren, krijgen toch uit de Subsidie-pot van de Dames hun Gelijk! De Ban –er-op blijkt dat ze Ban-a-naal gelijk hebben gekregen. Zodat ze van alle verdachtmakingen niet meer strontziek hoeven te worden! En de Heere aan het kruis is ook van de Onbehoeftigen verlost , nu ze hun behoefte niet meer onder het kruis hoven te doen, na een lange Grííístelijke naaktzit. Omdat de Heren boven alles verheven niet tegen de stank onder zijn voeten kon, als iemand het niet langer ophield! Dan vlogen de spijkers uit Het Kruis en hield Den Heere De Vinger op de Bovenste Neus, aldus een Ou-Foud Testamentelijke ‘T-overlevering ! Nou begrijp ik de Leuze : “Deb Heer is Mijn Rhedder beter!

En den Heere gaat nu ook Spacial.. want de Sonde is bij Jupiler aan gekomen!

Benieuwd wat ie morgen bij het Suikerbeest van de Moslams doet? Maar ze mogen toch geen Bier? Os is die Ruzie van Jumbo met Dat Biermerk ook al een Moslim-oorlog aan het voeren. Tis wel duidelijk dat iederéén ook na de Somme van vijftigduizend Doden op éen dag Nog steeds erg in de W A R zijn! Amen Halleloejah Jah jah!

Zo en mag ik nu onder de Laken van een Schoon-verweten een Kruistekenn dès aan-stoots een Puntje Puntje maken?

Met alle ‘geweld’moet deze tekst er natuurlijk ook in! : “Zoontje steelt Pistool uit tas. 2-e bericht : “Vader schiet per ongeluk Zoon over ’t hoofd! Gelukkig schiten er bij mij teksten door ’t hoofd. Maar ja, die zijn soms voor anderen ook Dodelijk-nergens op !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>