A C T U A L I Y U – That’s waai dish Asshole is a T- RÀ M P !

Hoe komt het toch dat ik de hele nacht zong en droomde : That’s waai dish Asshole is a T- RÀ M P !

T R – E X – U –M-obiled P-erson –T R E X- equo Of wel The Trump Tremp Ramp ontslaat zijn Kempain Manager! Had toch slimmer geweest als ie zich zzelf had ontslagen en naar de eerste de Beste- oh nee Trump – is de Béste – Psaai gaaïtrist was gegaan!

Vannacht is de Gun Law niet aangepast! Past wel bij het niet aangepaste-gedrag van de doorsnee Rifle-ass-hole-sociation-members.

De Tea-Party wordt uit de Thee-mottenballen gehaald, en de Lady is a Trump neemt het eeïerstokje van Donals over, zodat er straks tee Ladies gaan strijden om de ‘Too – Dor’ Die-nasty of Mamerica!

T R U M P : T- he R- est U- nion M- ay P- iss off!

Maar ja, The Winner takes it all! Met zoveel Golfbanen naar zijn eigen hand heeft ie veel Slagen in the Bussiness om de arm, werd ie er niet van !

En van aftreden is er geen Haar op z’n Hoofd die daar aan denkt om een smoothe Grasmat aan te leggen.

Ben benieuwd naar Het Wapen-arseanaal van Trump for Hillaries Clinton?

Nieuw van geheel andere Aard en Vaart het niet.. dan Schaadt het ook niet! “Rondvaart-poten worden tijdens de Oké-games niet aan korte banden gelegd. Zodat ze met de ballen beter in de grachten kunnen door-stóótten!

Maar er zijn ook steeds meer tegen-geluiden en Tegen-bogen die aan de Horizontanale kusten verschijnen.

De Geméén – te Emsterdamned wil voor de Thoer-risten al het Grachtenwater in de Regenboog-kjleuren laten veranderen. Daarom is Jezus Christ – dat zou wat zijn – Dynamo gevraagd om over het water van de Thames in Amsterdam te gaan lopen, en dan het water in de regenboog-kleuren te laten veranderen. G * D S – Wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Kan Dynamo T R U M P ook niet for ever laten verdwijnen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I Y U – That’s waai dish Asshole is a T- RÀ M P !

  1. Pingback: A C T U A L I T Y – De Stèmming zit er na gisteravond al behoorlijk goed in | Actuality

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>